Cydia pentru iOS 8.1 jailbreak este acum disponibilă

  iOS 8.1 jailbreak a fost lansat astăzi de către o echipe de hackeri chinezi denumită Pangu, insă ea a venit și fără aplicația Cydia care ne permite să instalăm aplicații și tweak-uri în terminalele noastre exploatate. Creatorul Cydia, saurik, s-a mișcat exemplar și cu doar câteva zeci de minute în urmă a lansat o versiune a aplicației care este compatibilă cu iOS 8.1, ea putând fi instalată manual de către orice persoane interesate folosind o conexiune SSH cu terminalul jailbroken.

I’ve given a new version of Cydia Installer in the form of a standard jailbreak bootstrap for inclusion in a new version of their jailbreak. I’ve also pushed the .deb of the iOS 8 version of Cydia to apt.saurik.com for manual download, but not yet to my repository. A lot of thanks goes out to limneos, who tested the new build for me, as I was at an airport (and now am frantically typing this message while they figure out how to retract the jetbridge from the plane I’m on that is about to take off).

  Jailbreak iOS 8.1 va avea și o versiune cu Cydia care se va instala singură în timpul procedurii de jailbreak, saurik oferindu-le chinezilor același pachet pentru instalare și el va fi inclus într-o versiune viitoare a programului. Până atunci, puteți descărca noua versiune a Cydia de aici și o puteți instala singuri, sau puteți aștepta până când voi publica un tutorial care vă va explica modalitatea cea mai simplă de a o instala în propriile terminale.

UPDATE: Aici aveți tutorial instalare Cydia pe iOS 8.1 jailbreak.