Microsoft Word, Excel și PowerPoint pentru iPhone au fost lansate de Microsoft

  La aproximativ 8 luni de zile distanță de lansarea suitei Microsoft Office pentru iPad, astăzi compania Microsoft a lansat aplicațiile Word, Excel și PowerPoint într-un format compatibil cu terminalele iPhone. Microsoft Office pentru iPhone este disponibil gratuit pentru toti utilizatorii interesați, cele trei aplicații sunt practic versiuni micșorate ale aplicațiilor disponibile pentru tabletele iPad, ele având aceleași funcții, dar fiind mai ușor de utilizat folosind comenzi tactile.

  Suita Microsoft Office pentru iPad a fost descărcată de peste 40 de milioane de ori din App Store de către utilizatori, astfel că Microsoft are așteptări foarte mari de la aplicațiile dedicate terminalelor iPhone. Word, Excel și PowerPoint pentru iPhone vor permite vizualizarea, editarea, crearea și printarea de documente, dar majoritatea funcțiilor de editare vor necesita achiziționarea unui abonament Office 365, aceasta fiind principala problemă a vecilor aplicații.

  Noile titluri sunt compatibile cu iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6 și iPhone 6 Plus, sunt compatibile cu ecranele ultimelor două terminale, dar nu și cu iPhone 4S care se pare că a fost dat uitării. Microsoft Word, Excel și PowerPoint pentru iPhone vor fi disponibile în cursul acestei zile în App Store.

12 COMENTARII

  1. Seby asa am zis si eu la inceput .. Dar daca incepi sa lucrezi o sa ti dai seama ca sunt absolut fantastice. Apple maps sunt peste google in italia.

  2. […]   Microsoft Office pentru iPhone a fost lansat în cursul zilei de ieri în App Store, compania Microsoft actualizând aplicațiile Word, Excel și PowerPoint pentru iPad pentru a le face universale și compatibile cu terminalele iPhone. Versiunile inițiale compatibile doar cu tabletele iPad au generat 40 de milioane de descărcări în App Store în peste jumătate de an deși necesită abonamente pentru a permite editarea avansată a documentelor, îar în ciuda menținerii strategiei în noile versiuni, acestea se dovedesc a fi foarte populare. […]

  3. […] Microsoft Word, Excel si Powerpoint sunt aplicatiile din suita Office lansate de catre compania Microsoft in App Store, ele fiind actualizate in cursul acestei zile cu o serie de noutati despre care vom vorbi mai jos. Incepem cu aplicatia Microsoft Word care are acum disponibile optiuni de salvare, deschidere si editare a documentelor in iCloud sau orice alte sisteme online de stocare a fisierelor iOS 8 trebuind sa fie instalat in terminalele utilizatorilor. Separat aplicatia contine noi template-uri pentru a crea documente mai usor din terminalele noastre. […]