Microsoft Word, Excel si Powerpoint update aduce multe noutati

Microsoft Word Excel Powerpoint iOSMicrosoft Word, Excel si Powerpoint sunt aplicatiile din suita Office lansate de catre compania Microsoft in App Store, ele fiind actualizate in cursul acestei zile cu o serie de noutati despre care vom vorbi mai jos. Incepem cu aplicatia Microsoft Word care are acum disponibile optiuni de salvare, deschidere si editare a documentelor in iCloud sau orice alte sisteme online de stocare a fisierelor iOS 8 trebuind sa fie instalat in terminalele utilizatorilor. Separat aplicatia contine noi template-uri pentru a crea documente mai usor din terminalele noastre.

  • New storage options: open, edit, and save your work to iCloud and other online storage services. (requires iOS 8)
  • New templates: create great looking Word documents more quickly by using one of the new templates.
  • Excel Add-ins: add functionality to Excel that enhance your spreadsheets and helps increase your productivity. (only on iPad, requires iOS 8.2 or newer)
  • Change Slide layout: make your content pop by changing the layout of your slide.
  • Insert from camera: insert pictures and videos from the camera right into your presentation.

Microsoft Excel contine aceleasi optiuni de stocare online, insa in plus aduce posibilitatea de a folosi add-ins pentru imbunatatirea spreadsheet-urilor si a creste productivitatea, iar despre ele v-am vorbit aici. In final avem Microsoft Powerpoint cu aceleasi optiuni de stocare online, insa in plus cu posibilitatea de a schimba format-ul slide-urilor direct din interfata de scriere si optiunea de a include poze sau clipuri video in prezentari.

Aplicatiile Word, Excel si Powerpoint sunt disponibile pentru descarcare gratuita, in format universal, din App Store.