Iată ce aplicații secrete folosesc angajații Apple

  Separat de aplicațiile pe care le oferă public în App Store pentru iDevice-urile noastre, compania Apple are o gamă extrem de variată de aplicații interne pe care le utilizează angajații săi pentru a folosi rețelele Wi-Fi din campus și nu numai. În acest articol voi vorbi despre aplicațiile secrete pe care le folosesc angajații companiei Apple pentru în interiorul campusului din Cuperino, ori în alte birouri și în magazine, aceste aplicații nefiind disponibile decât prin serverele dedicate lor. Aplicațiile sunt deasemenea utilizate pentru testarea diverselor servicii de urmează să fie lansate de Apple, așa că veți vedea doar ceea ce angajații au disponibil oricând.

  1. AppleConnect – permite accesarea rețelelor Wi-Fi securizate din interiorul campusurilor companiei:
  2. Daily Download – un ziar intern cu informații despre schimbările din cadrul Apple:
  3. GKTank – un joc dezvoltat pentru a prezenta noutățile aduse de către GameKit;
  4. Inferno – rulează o serie de teste de verificare a funcționalității unui iPhone;
  5. MobileGenius – aplicația utilizată de către geniile din Apple Store-uri pentru a verifica produse aflate în reparație, programări și multe altele;
  6. MobileRadar – aplicația utilizată de către angajați pentru a raporta probleme de funcționare ale software-urilor Apple;
  7. Operator – aplicația folosită pentru a testa diversele componente ale iDevice-urilor;
  8. Switchboard – sistem dedicat angajaților din Apple Store care descarcă și actualizează aplicațiile Apple;
  9. UniBox – aplicație prin care sunt trimise notificări către angajații Apple.

  Mai jos aveți prezentate căteva poze pentru aplicațiile de mai sus, ele fiind afișate în ordinea în care au fost listate aplicațiile mai sus.

3 COMENTARII

  1. Ala e un iphone 3g, imi e greu sa cred ca mai foloseste vreun angajat apple in 2014 un tel ca acela. Ma gandeam ca au appuri ce nu sunt pe piatza sau inainte sa apara. Cum arata appurile in poze par a fi de ceva vreme adica nu up to date.