CallConnect rulează o vibrație când persoana apelată răspunde la telefon

  CallConnect este un tweak lansat în cursul acestei seri în Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul său putem implementa în iOS o funcționalitate ce este disponibilă în diverse forme pe telefoane mobile lansate în trecut. Mai exact, tweak-ul rulează o vibrație în momentul în care persoana apelată de către noi folosind un terminal iPhone răspunde apelului nostru și noi putem duce terminalul la ureche pentru a vorbi. Funcția este extrem de utilă deoarece nu va trebui să stăm cu terminalul la ureche în timpul apelării unei persoane, ci vom putea apropia telefonul de cap doar dacă apelul a fist conectat.

CallConnect makes it simple and easy to know when your call has connected. When you connect with the other line, your phone will quickly vibrate, indicating you to have connected and it is time to speak. Gone are the days of awkwardly saying “hello” over and over! 

  CallConnect este disponibil pentru descărcare gratuită în repo-ul BigBoss al Cydia, dar jailbreak iOS 8.1 trebuie făcut în prealabil.