Orange Romania accepta in garantie iPhone-urile cumparate din strainatate

Orange garantie iPhoneOrange Romania accepta in garantie iPhone-urile cumparate din strainatate, astfel ca nu mai sunteti obligati sa mergeti cu un terminal la unul dintre cele trei service-uri autorizate Apple pentru rezolvarea unor probleme in baza garantiei terminalului.

Apple ofera garantie continentala sau internationala pentru terminalele iPhone si in baza acesteia veti putea afla daca terminalul vostru poate beneficia de inlocuire sau eventual o reparatie sumara in cadrul Orange Service, ori va trebui sa platiti pentru a va rezolva problemele.

Mai exact, daca ati cumparat un iPhone din Europa si el are garantie continentala pentru Europa, atunci Orange il va primi in service pentru reparatie pe baza garantiei, acelasi lucru fiind valabil si cu terminalele care au garantie internationala oferita de catre compania Apple.

Daca ati cumparat un iPhone din SUA, Canada, Asia sau orice alt continent in afara celui european si terminalul nu are garantie internationala, atunci Orange Romania nu il va accepta in service, iar in aceasta situatie va trebui sa discutati cu celelalte service-uri autorizate Apple, care teoretic ar trebui sa il primeasca.

Avand in vedere ca Orange Romania are reprezentante in aproape orice oras din Romania, teoretic puteti rezolva o problema direct in magazin fara a mai trimite terminalul la Bucuresti, totul fiind facut prin intermediul celor de la Orange Romania, de unde il veti si ridica.

Aceasta practica a celor de la Orange Romania este relativ noua, insa avand in vedere ca operatorul are service autorizat de catre compania Apple, era logic sa primeasca si terminale iPhone, iar teoretic si tabletele iPad intra in aceasta categorie, dar nu va pot confirma nimic despre Mac-uri.

Acestea fiind spuse, daca aveti un iPhone care inca beneficiaza de garantie, ori daca veti cumpara in viitor un terminal iPhone, stiti ca puteti apela inclusiv la Orange Romania pentru a rezolva o problema de garantie fara a plati vreun ban in intreaga procedura.

De la toate cele explicate mai sus fac exceptie iPhone-urile cumparate de la Vodafone sau Telekom, ele trebuind duse in garantie la cei doi operatori.