iOS 8.1.1 – ar putea fi lansat astăzi conform Apple

  iOS 8.1.1 a fost lansat de către compania Apple cu o săptămână de zile în urmă pentru a le oferi dezvoltatorilor de aplicații pentru iPhone, iPad și iPod Touch posibilitatea de a testa actualizarea menită să rezolve probleme de funcționare și să îmbunătățească performanțele. În cursul nopții trecute Apple a încetat să mai semneze SHSH-uri pentru iOS 8.1.1 beta 1, asta în condițiile în care nu a mai lansat vreo altă versiune beta pentru dezvoltatorii de aplicații pentru platforma iOS. În această idee, acțiunea companiei Apple nu poate decât să dea de înțeles că iOS 8.1.1 este pregătit pentru lansare imediată prin iTunes sau iOS Software Update.

  iOS 8.1.1 ar putea fi lansat chiar în această seară din moment ce Apple nu mai semnează SHSH-uri pentru singura versiune beta a sa și situația este destul de ciudată având în vedere că de obicei această acțiune era luată după lansarea sistemului de operare. Practic acum nimeni nu mai poate instala iOS 8.1.1 pe iPhone, iPad și iPod Touch, iar dacă Apple nu mai oferă vreo nouă versiune beta, atunci probabil a pregătit și alte schimbări pe care a dorit să le țină secrete până în momentul lansării oficiale.

15 COMENTARII

  1. Urasc Pangu Team! Jailbreak-ul se termina si in Romania nu a venit inca la vanzare terminalul dorit! (La Orange). Prima oara in 5 ani cand voi ramane fara jail! Shame!

  2. lasa ca era mai bine cu ceilalti,aveau jail facut si asteptau banii sa il dea la oițe…chinezii or sa gaseasca ei o portita si la 8.1.1….asa ca tranquilo Nicos