REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE EXIT POLL FINAL KLAUS IOHANNIS VIORICA DANCILA

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE EXIT POLL FINAL. Klaus Iohannis si Viorica Dancila s-au infruntat intr-o runda de alegeri cu un rezultat ce parea clar, iata ce s-a intamplat.

REZULTATE ALEGERI PReZIDENTIALE EXIT POLL FINAL KLAUS IOHANNIS VIORICA DANCILA

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE EXIT POLL FINAL. La ora 21:00 urmeaza sa fie dezvaluita situatia finala privind voturile pe care Klaus Iohannis si Viorica Dancila le-au primit de la romanii din intreaga lume care au votat in numar destul de mare. Marea surpriza vine, desigur, din diaspora, care in momentul in care este lasata sa voteze, o face in numar foarte mare, dubland prezenta de la alegerile prezidentiale din 2014, si depasind recordul stabilit acum doua saptamani.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE EXIT POLL FINAL. V-am spus acum vreo ora si ceva ca la ora 16:00 Klaus Iohannis avea, conform unui sondaj Curs-Avangarde, 61% din voturile exprimate, iar Viorica Dancila 39% dintre voturi. Vorbim despre o diferenta foarte mare, care ar putea fluctua pana la final, si e oricand posibil ca oricare dintre cei dou candidati sa obtina victoria, astfel ca niciunul dintre ei nu trebuie sa se considere castigator nici acum, nici la ora 21:00, cand apar primele rezultate exit poll.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE EXIT POLL FINAL KLAUS IOHANNIS VIORICA DANCILA

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE EXIT POLL FINAL pot fi urmarite live la urmatoarele posturi de televiziune :

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE EXIT POLL FINAL. La ora 21:00 vor veni primele rezultate exit poll ale sondajelor facute de catre Curs-Avangarde si IRES, iar daca ne uitam la ceea ce au spus acum 2 saptamani, atunci au cam gresit procentele. Atunci au fost greseli si de pana la 4 puncte procentuale pentru canditati, inclusiv Klaus Iohannis, sau Viorica Dancila, astfel ca indiferent ce va fi anuntat la ora 21:00, abia cand BEC va anunta rezultatele partiale, vom avea o idee clara cu privire la castigator.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE EXIT POLL FINAL. In urma acestor rezultate din sondajele de tip exit poll vor veni cele oficiale de la Biroul Electoral Central in jurul ore 23:00, dar desigur ca si acelea nu vor fi cele finale. In turul 1 s-a prezentat un rezultat pentru o numaratoare ce depasea 50% dintre sectiile de votare, iar in aceasta situatie ar putea fi de ajuns pentru a-i desemna pe Klaus Iohannis, sau Viorica Dancila invingator in alegerile prezidentiale.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE EXIT POLL FINAL. Rezultatele voturilor din diaspora vor fi contabilizate abia spre dimineata, astfel ca atunci vom afla si cat de mult conteaza cele peste 900.000 de voturi care se vor aduna pana atunci. Diaspora a votat cam cat Bucurestiul, un numar urias de voturi pentru aceste alegeri prezidentiale, si asta e bine, pentru ca ni se arata cat de interesati sunt romanii din afara tarii de ceea ce se intampla in tara pe care au parasit-o.