Dezorganizarea din cadrul Apple genereaza probleme in imbunatatirea iCloud

iCloud

  iCloud este sistemul dezvoltat de catre compania Apple pentru a permite salvarea fisierelor din iDevice-urile noastre in serverele sale in vederea reinstalarii dupa restore-uri, permite partajarea rapida de poze cu oricare alte terminale logate la acelasi Apple ID si multe altele. iCloud a fost in centrul unui imens scandal la inceputul lunii septembrie din cauza unor hackeri care au furat poze nud ale unor vedete Hollywood din conturile personale ale acestora si le-au publicat pe internet, increderea utilizatorilor din lumea intreaga in sistemul celor de la Apple scazand dramatic, in ciuda eforturilor celor din Cupertino de a linisti lucrurile.

Apple is great at building hardware and software that runs on it. But it has long struggled to build services reliant on software that runs remotely rather than on devices. While company executives say they are making progress, interviews with nearly a dozen current and former Apple employees paint a different picture.  Deep organizational issues are holding up releases and complicating products.

  Acum aflam ca toate problemele pe care iCloud le are au la baza o mare dezorganizare in cadrul companiei americane, acest lucru fiind sustinut de catre fosti si actuali angajati ai celor din Cupertino in repetate randuri. Se pare ca in cadrul Apple nu exista o echipa principala care sa lucreze la imbunatatirea iCloud de-a lungul timpului, echipe separate de ingineri din diverse departamente lucrand la dezvoltarea segmentelor iCloud. Din aceasta cauza Apple nu a reusit sa lanseze iCloud Photo Library in versiune finala pana acum si tot din aceasta cauza nu a reusit sa rezolve alte probleme ale sistemului sau sa implementeze functii noi.

  Practic Apple are nevoie de un management mult mai riguros al oamenilor care lucreaza la imbunatatirea iCloud in interiorul campusului sau, iar desi Eddy Cue conduce divizia de produse Apple care functioneaza cu o conexiune de internet, se pare ca iCloud inca are de suferit. In aceasta idee, ne putem astepta la viitoare probleme serioase ale serviciului si la lentoare in rezolvarea lor, asta pana cand Apple va fi fortata de un scandal mediatic enorm sa isi modifice strategia de dezvoltare a iCloud.