iPhone 6 este numit cel mai bun smartphone de pe glob

iPhone 6

  iPhone 6 a fost lansat de catre compania Apple in a doua parte a lunii septembrie si a avut parte de vanzari foarte bune pana in momentul de fata in lumea intreaga, iar acest lucru a motivat o publicatie americana sa il numeasca drept cel mai bun smartphone de pe planeta. Vorbim despre cei de la Wall Street Journal care  au publicat topul anul al celor mai bune smartphone-uri de pe glob si terminalul celor de la Apple a “castigat coroana” multumita design-ului conceput de catre compania Apple, a materialelor, a autonomiei bateriei sau a aplicatiilor disponibile in App Store pentru el in momentul de fata.

It has a polished, aluminum hardware design, an enlarged 4.7-inch screen, superior camera performance, good call quality, a great selection of apps and strong battery life. All that made me feel confident—more so than any other phone—that I was buying a phone that could get me through the next two years. Two months in and I have no regrets.

iPhone 6 este cel mai bun smartphone din lume

  iPhone 6 a castigat la o distanta foarte mica de terminalul Google Nexus 6 lansat in cursul acestui an de catre compania competitoare a celor de la Apple si cu siguranta multi vor considera ca pozitiile ar trebui inversate in favoarea terminalului celor de la Google. In ciuda acestui lucru, smartphone-ul competitor a fost pozitionat drept cel mai bun terminal Android care poate fi cumparat de catre cineva in momentul de fata, un lucru foarte adevarat.

  Mergand mai departe, in categoria celor mai bune phablet-uri, iPhone 6 Plus a fost nevoit sa imparta primul loc cu terminalul Samsung Galaxy Note 4 al coreenilor de la Samsung, acestea fiind cele mai bune alegeri pe care un utilizator le poate face in momentul de fata.

  Voi ce parere aveti, merita iPhone 6 sa fie denumit drept cel mai bun smartphone de pe planeta?