Apple dezvaluie primele informatii privind viitorul sau serviciu de streaming audio

itunes abonament

Cu doar cateva luni de zile in urma au aparut primele informatii care sugerau faptul ca Apple intentioneaza sa lanseze un serviciu de streaming audio pentru utilizatorii de iDevice/Mac-uri, acesta urmand a fi bazat pe tehnologia folosita in aplicatia Beats Music, cumparata impreuna cu compania Beats anul trecut, iOS 8.4 urmand a aduce sistemul intr-o noua aplicatie Muzica.

Luna aceasta iOS 8.4 si noua aplicatie Muzica au fost lansate in versiune beta, insa acolo nu avem ocazia de a vedea deocamdata cum va functiona viitorul serviciu de streaming audio, insa in cea mai recenta versiune a iTunes pentru PC-uri compania Apple face referire la viitorul serviciu in baza caruia vom putea asculta muzica online, iTunes Subscription fiind denumirea curenta.

You can save songs for offline use and download purchases from iCloud on up to 5 devices. You are currently using 0 devices. You can only remove all devices once a year. For further assistance, contact Apple Care.

In baza modului in care prezinta compania Apple informatiile, acest serviciu denumit iTunes Subscription deocamdata este separat de iTunes Match si alte servicii ale iCloud, astfel ca vorbim cel mai probabil despre un nou serviciu pe baza de abonament pe care cei din Cupertino ni-l vor oferi intr-un moment sau altul, insa care deocamdata nu este disponibil pentru cumparare.

Desi aceste informatii apar in iTunes pentru PC, interesant este ca ele nu apar in imaginile oficiale publicate de catre compania Apple pentru a prezenta modul in care pot fi administrate achizitiile noastre folosind programul pentru calculatoare, astfel ca sistemul pare sa fie complet nou, insa ramane de vazut pentru ce anume intentioneaza compania Apple sa il foloseasca.

Conform informatiilor aparute pana acum, Apple urmeaza sa lanseze in cadrul WWDC 2015 iOS 8.4, noua aplicatie Muzica si serviciul de streaming audio dezvoltat de cateva luni de zile, astfel ca nu vom mai avea foarte mult de asteptat.