Apple Watch – iata cum faci plati prin Apple Pay (Video)

Una dintre principalele functii ale Apple Watch este posibilitatea de face plati mobile prin intermediul sistemului Apple Pay conceput de catre compania Apple, iar in acest articol veti vedea exact cum functioneaza totul. Avand in vedere ca interconectarea cu un iPhone este obligatorie in vederea preluarii datelor privind cartilor de credit necesare platilor, Apple Watch este doar un intermediar in intregul proces.

Apple Watch inlocuieste necesitatea de a apropia un terminal iPhone de un POS compatibil cu Apple Pay, asta deoarece el poate functiona independent de un iPhone pentru a autoriza platile. Era normal ca un simplu ceas sa poata stoca toate datele necesare platilor mobile prin intermediul Apple Pay, sau a oricarui alt sistem, insa in acest mod utilitatea sa nu mai este puss in discutie.

Compania Apple nu a afirmat vreodata ca Apple Watch poate inlocui un iPhone, ci doar ca este in proportie de 90% dependent de el pentru a functiona, iar in aceste clipuri video vedem exact si de ce. Apple Watch este un accesoriu foarte frumos, util in foarte multe situatii, insa el nu este menit sa inlocuiasca in totalitate un iPhone, ci doar sa simplifice o buna parte din ceea ce faceam deja cu acest smartphone.