Black Friday pentru aplicatii din App Store – seria Readdle disponibila la pret redus

Black Friday pentru aplicatii din App Store ne aduce astazi o campanie de reduceri derulata de catre cei de la Readdle, celebra companie ruseasca lansand cateva dintre cele mai populare suite de productivitate din App Store.

Black Friday Readdle productivitate

Black Friday pentru aplicatii din App Store ne-a adus in cursul zilei de ieri o multitudine de aplicatii care pot fi cumparate la pret redus in perioada imediat urmatoare din App Store si vorbim despre o gama extrem de diversificata de titluri extrem de interesante. In cazul celor de la Readdle vorbim despre o suita de productivitate extinsa care este compusa din aplicatii pentru scanare de documente, vizualizare/administrare fisiere, printare si nu doar atat.

Separat cei de la Readdle ofera inclusiv o aplicatie care ne ajuta sa ne organizam mult mai facil timpul, ea fiind un inlocuitor aproape prefect pentru aplicatia Calendar nativa a sistemului de operare iOS. Toate aceste titluri au fost extrem de populare in magazinul de aplicatii al companiei Apple de-a lungul anilor, iar cu ocazia Black Friday le veti putea cumpara la pret redus pentru oricare dintre terminalele voastre, insa totul este disponibil doar pentru o perioada limitata de timp.

In aceasta idee, va recomand sa accesati aceasta pagina pentru a vizualiza intreaga lista de reduceri pentru aplicatii Readdle, promotiile fiind de pana la 50% in majoritatea cazurilor, asa ca veti avea de unde alege ceva potrivit pentru nevoile voastre.