iPad Air 2 – primele wallpaper-uri ce prezinta componente interne

Daca va plac wallpaper-urile in care puteti vedea componentele interne ale terminalelor mobile sau ale altor produse, ei bine am astazi pentru voi cateva care prezinta tot ceea ce ascunde iPad Air 2 sub carcasa.

iPad Air dezasamblata

In imaginea de mai sus aveti o prezentare a modului in care a fost desfacuta tableta in timpul dezasamblarii realizate de catre cei de la iFixIt, ei realizand si wallpaper-urile speciale pe care le puteti folosi in terminalele voastre. Pentru ca nu vorbim despre wallpaper-uri in care avem o scanare a structurii interne a tabletei iPad, veti vedea in principal bateria care ascunde placa logica, dar si componentele pe care compania Apple le-a asezat langa ea, deci nu o prezentare panoramica a tuturor componentelor interne si a modului in care sunt aranjate in carcasa.

Cele 4 wallpaper-uri care sunt disponibile in aceasta pagina permit vizualizarea structurii interne a tabletelor iPad Air 2 Wi-Fi si LTE, deci ambele modele sunt reprezentate pentru noi in aceasta situatie. Avand in vedere ca vorbim despre wallpaper-uri de inalta rezolutie, ele vor fi afisate cat se poate de clar pe ecranele Retina ale tabletelor, salvarea putandu-se face direct din Safari, in timp ce aplicarea se poate face direct din aplicatiile Photos, Poze, sau Settings, Configurari.