Microsoft Surface Mini se pregateste sa intre pe piata anul acesta

Microsoft Surface Mini este prima tableta cu ecran de minim 8 inch pe care compania Microsoft se pregateste sa o aduca pe piata anul acesta in ideea de a concura cu multitudinea de tablete mici existente.

Microsoft surface mini

Desi s-a speculat inca din cursul anului trecut ca Microsoft Surface Mini isi va face aparitia anul acesta in oferta Microsoft, iar lansarea Surface Pro 3 a intensificat aceste zvonuri, iata ca abia acum am putea vedea produsul. Microsoft ar fi considerat ca Microsoft Surface Mini nu ar fi avut parte de atentia cuvenita daca ar fi ajuns pe piata impreuna cu sora sa mai mare, astfel ca ar fi decis sa amane introducerea sa pana, cel mai devreme, in luna decembrie a acestui an.

Cele mai recente informatii despre linia de tablete Surface sustin ca Surface Pro 3 incepe sa aduca profit pentru compania Microsoft, asa ca lansarea Microsoft Surface Mini nu poate fi programata mai bine decat atat. Desi deocamdata nu se cunosc in totalitate specificatiile viitoarei tablete, vorbim probabil despre o Microsoft Surface Mini cu ecran de 8 sau 10.1 inch car ar putea ajunge in magazine impreuna cu Windows 8 si nu Windows 10, care va fi lansat anul viitor.

Deocamdata nu au fost publicate imagini cu Microsoft Surface Mini si nici detalii despre alte specificatii in afara celor pentru ecran, asa ca deocamdata ramanem doar cu acest zvon privind prezentarea sa. Desi se speculeaza ca Microsoft Surface Mini ar trebui sa fie disponibila in magazine anul acesta, exista oricand posibilitatea ca tableta sa fie lansata abia in cursul anului viitor, Microsoft avand obiceiul de a lua decizii de acest gen.