Prima Pagina iPhone Steve Wozniak ne arata cum poti intra intr-o camera de hotel inlocuind...

Steve Wozniak ne arata cum poti intra intr-o camera de hotel inlocuind cheia cu un iPhone (Video)

2

V-am spus in cursul lunilor trecute ca o serie de hoteluri din SUA intentioneaza sa inlocuiasca toate cartelele de acces pentru camere cu aplicatii care permit accesarea folosind un iPhone, iar acum vedem acest sistem in actiune.

Steve Wozniak, celebrul co-fondator al companiei Apple, este in centrul “actiunii” intr-un clip video publicat in cursul zilei de ieri, el folosindu-si terminalul iPhone 6 si aplicatia hotelului W Hollywood pentru a putea deschide incuietoarea camerei in care sta. Practic toata procedura implica deschiderea aplicatiei si apropierea terminalului de yala usii, dispozitivul cu aplicatia deschisa conectandu-se automat la un senzor din usa pentru autentificare si deblocare.

Wozniak slips comfortably into demo mode, holding his iPhone so it is visible to the camera as he walks the viewer through the process — first launching the SPG app, then touching his iPhone to the door lock and waiting (for long seconds) until the green light on the lock flashes the okay. With a click of the latch, he enters the hotel room — then abruptly turns to the camera and flashes a broad smile.

Sistemul implementat in lantul de hoteluri Starwood, care include si W Hollywood, le permite clientilor sa elimine complet necesitatea de a se inregistra la receptie pentru a putea intra in camere. Practic dupa rezervarea unei camere si autentificarea rezervarii in aplicatie, clientii trebuie doar sa intre in hotel si sa ajunga in fata usii, aplicatia autentificandu-se automat la sistemul disponibil in acel hotel si oferind acces in camera fara a avea o cartela de acces sau o cheie.

Prezentarea facuta de Woz va face cel mai probabil parte si din noul serial The Woz, pe care co-fondatorul Apple se pregateste sa il filmeze pentru cei de la Discovery.

Articolul anteriorApple impune noi restrictii pentru widget-urile aplicatiilor
Urmatorul articolGMail permite editarea de documente direct din inbox
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.