Brothers in Arms 3 este prezentat intr-un nou teaser trailer (Video)

Brothers in Arms 3 este cel mai nou joc pe care compania Gameloft il dezvolta in propriile studiouri europene, el fiind pregatit in momentul de fata pentru o lansare ce ar putea avea loc chiar luna aceasta.

Brothers in Arms 3 are in centrul o poveste care se desfasoara in cel de-al doilea razboi mondial, fiind unul dintre cele mai asteptate shootere ale urmatoarelor luni de zile pe platforma iOS a celor de la Apple. In clipul video de mai sus aveti prezentat cel mai recent teaser trailer publicat de catre compania Gameloft pentru noi, in el fiind prezentata o parte din actiunea de care vom avea parte in momentul in care vom insta jocul dupa lansarea din App Store.

The internationally acclaimed WW2 series returns with blood-pumping shooter action! Lead your band of highly trained brothers and use their special abilities in the heat of battle. Upgrade your weapons, improve your squadmates’ skills and fight back against the enemy!

Brothers in Arms 3 este pregatit pentru noi cu o poveste extrem de complexa care ne poarta prin diverse batalii ale celui de-al doilea razboi mondial, iar in fiecare dintre ele vom avea la dispozitie un armament pe masura. Toate armele ce ne sunt puse la dispozitie vor putea fi imbunatatite pe parcursul actiunii si partea cea mai interesanta este ca ne vom putea imbunatati inclusiv membrii echipei, deci vom avea parte de o experienta extrem de interesanta.

Mai mult decat atat, Brothers in Arms 3 ne va permite sa controlam inclusiv o gama diversa de masini de lupta si toate armele puse la dispozitie de catre ele, deci nu vom lupta doar “la picior” cu personajele ce ne sunt puse la dispozitie. Deocamdata nu se stie cand va fi lansat Brothers in Arms 3 in App Store-ul companiei Apple, insa nu vom avea foarte mult de asteptat pana cand il vom putea instala, iar de indata ce el va fi disponibil pentru noi va voi anunta printr-un articol potrivit.