iPhone 6 isi face cu greu loc in topul celor mai cautati termeni ai 2014

iPhone 6 este un produs extrem de popular si extrem de cautat, insa cand vine vorba despre un top al celor mai cautati termeni ai anului 2014, lucrurile nu se prezinta chiar atat de grozav pentru compania Apple.

top cautari Yahoo 2014

In imaginea de mai sus aveti top cautari Yahoo 2014 si observati ca iPhone 6 si-a facut cu greu loc pe pozitia a 9-a intre Miley Cyrus si Jennifer Aniston, fiind totusi singurul produs electronic prezent in lista. Minecraft este pozitionat pe locul 2 in top cautari Yahoo 2014, dar vorbim despre un joc disponibil pe multiple platforme, asa ca prezenta sa acolo nu este absolut deloc surprinzatoare, mai ales ca el are un numar enorm de fani in intreaga lume.

Top cautari Yahoo 2014 a fost publicat in cursul zilei de ieri de catre compania americana si prezinta cei mai cautati termeni ai anului 2014 prin intermediul motorului sau de cautare, Ebola ocupand prima pozitie. Ieri cei de la Microsoft au publicat un top similar pentru motorul de cautare Bing, iar acolo iPhone 6 a avut parte de o pozitionare mult mai buna, tableta iPad fiind la o distanta extrem de mica in spatele sau, dupa cum era si normal.

Top cautari Yahoo 2014 este totusi un top general si vorbim despre un motor de cautare cu mult mai multe accesari, insa ele impreuna nu pot egala motorul de cautare al Google. Cei de la Google vor publica in cursul zilelor urmatoare propriile informatii privind trend-urile pentru 2014, asa ca acolo vom vedea cat de popular a fost intr-adevar iPhone 6.