Specificatiile Samsung Galaxy S6 SM-G925F sunt confirmate de un prim benchmark

Specificatiile Samsung Galaxy S6 SM-G925F au fost confirmate in cursul noptii trecute de catre un benchmark publicat de un website chinez, acesta reusind sa inregistreze un test de performanta folosind aplicatia benchmark AnTuTu.

Specificatiile Samsung Galaxy S6 SM-G925F

In imaginea de mai sus puteti vedea specificatiile Samsung Galaxy S6 SM-G925F si vorbim despre un procesor octa-core Samsung Exynos 7420 de 64 de biti care este tactat la 1700 MHz, cu o placa grafica ARM Mali-T760 tactata la 400 MHz. Continuand, terminalul are un ecran cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie 2560 x 1440 pixeli, dupa cum era de asteptat, cei de la Samsung pregatind un concurent direct pentru terminalul iPhone 6 Plus al Apple.

Specificatiile Samsung Galaxy S6 SM-G925F – ecran, procesor si RAM

Specificatiile Samsung Galaxy S6 SM-G925F ne spun ca terminalul vine impreuna cu 3 GB RAM, camera frontala de 5 megapixeli, camera principala de 20 de megapixeli si spatiu intern de stocare de 32 GB, Android 5.0 fiind folosit de catre cei de la Samsung pentru a oferi cele mai bune performante posibile pentru viitorul terminal. Specificatiile Samsung Galaxy S6 SM-G925F prezentate mai sus au fost zvonite intr-o forma sau alta in cursul saptamanilor trecute, iar multumita AnTuTu avem o confirmare oficiala pentru ceea ce va aduce Samsung pe piata anul viitor.

Dezvoltat in cadrul unui proiect numit Project Zero, Samsung Galaxy S6 SM-G925F urmeaza sa aduca un design complet diferit pentru linia de smartphone-uri high-end Galaxy, compania coreeana incercand sa atraga un set nou de utilizatori. In aceasta idee, am putea vedea in Samsung Galaxy S6 SM-G925F o carcasa de aluminiu si materiale finisate mai bine care vor da senzatia utilizarii unui produs premium, acest lucru putand creste inclusiv pretul de vanzare.

Din pacate in momentul de fata nu se cunoste data la care Samsung Galaxy S6 SM-G925F urmeaza sa fie lansat oficial pe piata, insa exista sanse mari ca detalii suplimentare sa apara in saptamanile urmatoare. Daca ne uitam la strategia anilor trecuti, Samsung ar putea prezenta noul terminal in cursul lunilor aprilie sau mai, deci mai avem de asteptat pana cand il vom vedea concurand cu iPhone 6 Plus.