Apple Pay este promovat de Gwen Stefan si MasterCard

Apple Pay Gwen Stefani

  Apple Pay este primul si singurul serviciu de plati mobile lansat de catre compania Apple in lumea intreaga, iar cei de la MasterCard, ca si parteneri oficiali, s-au obligat sa promoveze serviciul, astfel ca au contractat-o pe Gwen Stefani pentru a ii ajuta. In cursul acestei zile celebrul producator de carduri bancare a lansat o campanie publicitara numita Priceless Surprise, surpriza nepretuita, prin ea Gwen Stefani fiind prezentata folosind noul Apple Pay pe iPhone 6.

To kick things off, MasterCard will debut a new 30 second TV spot today featuring Stefani who, with the help of a “Surprise launcher,” sends Priceless Surprises to cardholders paying with their MasterCard with Apple Pay. The spot features Stefani’s new song, Spark The Fire.

Surprises include everything from handbags and golf experiences to concert tickets, and even a chance to hang out with Gwen Stefani herself. The spot, directed by Sophie Muller of Wondros, exemplifies what the MasterCard platform is about: surprising cardholders with unbelievable prizes while also inspiring them to give, and share their own Priceless Surprises whether they’re paying with traditional credit, debit or prepaid cards or using innovative new payment options like Apple Pay.

  Campania avea si un spot publicitar de 30 de secunde care a fost publicat si apoi retras de catre cei de la MasterCard, insa el avea rolul de a arata americanilor cat de util si usor de utilizat este sistemul pentru platile mobile. Spark the Fire este melodia cantata de catre Gwen Stefani pe parcursul celor 30 de secunde in care este prezentat Apple Pay, aceasta fiind prima mare vedeta americana care este utilizata pentru a promova noul sistem de plati mobile al companiei Apple.

  In momentul de fata Apple Pay este in mod oficial compatibil numai cu bancile americane si cu procesatorii de plati de acolo, insa cu un card bancar americana tasat Apple Pay si un iPhone 6, puteti face plati chiar si in Romania la orice POS care accepta plati prin NFC.