Typo 2 – prima carcasa cu tastatura fizica pentru iPhone 6 (Video)

http://vimeo.com/107113633

  Typo 2 este o carcasa cu tastatura fizica lansata anul trecut cu finantare obtinuta de la celebrul moderator de show-uri radio si prezentator al American Idol, Ryan Seacrest, cei de la Blackberry contestand in instanta tehnologia utilizata pentru ea. In ciuda eforturilor celor de la Blackberry de a tine carcasa departe de utilizatori, astazi a fost anuntata Typo 2, cea de-a doua versiune a produsului, carcasa fiind de aceasta data compatibila cu terminalul iPhone 6 al companiei Apple.

  Blackberry a sustinut ca tastatura carcaselor Typo seamana prea bine cu tastatura terminalelor proprii si are dreptate, dar in fata cererii foarte mari din partea utilizatorilor nu prea are de ales decat sa lase produsul pe piata. In aceasta idee, Typo 2 este acum disponibila pentru posesorii de terminale iPhone 6 interesati, principala sa problema fiind ca blocheaza butonul Home si Touch ID, pentru primul dintre ele existand totusi o alternativa in tastatura.

Typo 2 iPhone 6

  Typo 2 este rezultatul a aproape 2 ani de cercetare si dezvoltare si 2 milioane de dolari investiti, ea fiind disponibila inclusiv intr-o versiune pentru iPhone 6 Plus, care s-a dovedit totusi a fi prea mare pentru a putea fi utilizata. In aceasta idee, doar versiunea pentru iPhone 6 poate fi cumparata in momentul de fata la pretul de doar 89$ direct de pe website-ul producatorilor, ea potrivindu-se cu oricare dintre actualele modele ale terminalului vandut de catre compania Apple.

  Avand in vedere trecutul destul de controversat al produsului, ramane de vazut cat va ramane el in vanzare in conditiile in care Blackberry are resurse mult mai bune pentru a sustine un proces, asa ca daca va intereseaza, ar fi bine sa o cumparati rapid.