Prima Pagina aplicatii Cum blochez un numar necunoscut pe iPhone ?

Cum blochez un numar necunoscut pe iPhone ?

Phone iconita aplicatie

  In cazul in care nu stiati deja, incepand cu iOS 7 compania Apple a implementat pentru terminalele noastre iPhone posibilitatea de a bloca numere de telefon sau contacte disponibile in agenda de contacte sau in lista de apeluri a aplicatiei Phone. Accesand detaliile unui numar de telefon sau a unui contact vom avea listata optiunea de a bloca complet acel numar, el neputandu-ne apela in viitor, tentativa de a ne suna fiind interceptata de un ton de telefon ocupat.

  Desi pentru numere de telefon avem optiunea de a face blocare, oare cum blocam numere necunoscute pe iPhone? Ei bine din pacate Apple nu a implementat pentru noi si posibilitatea de a face blocare numar necunoscut pe iPhone, iar asta pentru ca probabil nu a dorit sa licentieze tehnologia necesara pentru a oferi aceasta functionalitate, ea fiind disponibila in toate telefoanele mobile existente pe piata in momentul de fata si vandute de catre diversi alti producatori.

Blocare numar necunoscut pe iPhone

  In aceasta idee, in momentul de fata daca nu aveti jailbreak nu puteti bloca un numar necunoscut pe iPhone, iar asta pentru ca sistemul blacklist pentru apeluri implementat in iOS nu permite efectuarea acestui lucru si probabil nu o va permite vreodata. Partea buna este ca daca aveti jailbreak puteti folosi aplicatia iBlacklist, pe care unii dintre voi o cunosc de foarte multa vreme deja, pentru a bloca orice numar de telefon cunoscut sau necunoscut voua.

  iBlacklist este singura metoda de a bloca numere necunoscute pe iPhone si asta deoarece aplicatia nu este limitata de restrictiile impuse de catre compania Apple, deci poate oferi o functionalitate mai buna pentru noi in aproape orice conditii. Puteti face blocare numar necunoscut pe iPhone prin simpla instalare a aplicatiei si a alegerii din meniul sau de setari a optiunii care blocheaza orice numar necunoscut, problema fiind ca nu veti putea fi apelat de un numar de acest gen cat ea este activa.

  In aceasta idee, daca sunteti apelati de vreo companie sau prieten care nu isi afiseaza identitatea de apelant pentru apeluri, deci folositi functia cu foarte mare grija.

 • Gili

  La S4 am reușit sa blochez recent numere necunoscute însă la 5s nu am reușit in ruptul capului, acum înțeleg de ce… 🙂

 • RaduD

  Lasand la o parte cohorta de apeluri de la diverse societati financiare de investitii, banci si teleshopinguri, este totusi posibil sa fii sunat si de pe numere necunoscute la care trebuie totusi sa raspunzi.

 • Andrew

  iblacklistul este cel mai tare nu te poate suna nici unu numar necunoscut sau..ai optiune si white list si black list. Poate sa incerce sa sune dupa 1000 de numere e cel mai tare program facut vreodata`

 • Pingback: Cum blochez un numar de telefon sau contact pe iPhone ?()

 • Mada

  Cum ai facut asta? Am si eu aplicatia IBlackList dar nu stiu cum sa o activez 🙁