iPhone 6 Plus Bendgate este unul dintre cele mai vizualizate clipuri video pe YouTube in 2014 (Video)

  iPhone 6 Plus Bendgate este denumirea data de catre presa americana scandalului in care Apple si noul sau telefon au fost implicate, o multitudine de oameni dovedit prin diverse clipuri video ca smartphone-ul poate fi indoit. Cel mai vizualizat clip video dintre ele si pozitionat intr-un top 10 al celor mai virale clipuri video YouTube ale 2014 este prezentat mai sus, el fiind facut de catre Unbox Therapy, aproape 60 de milioane de vizualizari fiind adunate in aproape trei luni de zile.

  Clipul video demonstreaza faptul ca iPhone 6 Plus se indoaie daca suficienta forta este aplicata asupra sa, demonstratia a fost criticata si veridicitatea sa a fost pusa sub semnul intrebarii, insa ea a generat enorm de multa atentie. Unii spun ca al sau creator ar fi castigat cateva sute de mii de dolari de pe urma celor 60 de milioane de vizualizari, insa acest lucru nu-l vom sti sigur prea curand, dar realitatea este ca el a devenit viral rapid si a generat numeroase probleme de imagine pentru Apple.

  Realitatea din spatele clipului video este ca iPhone 6 Plus se indoaie daca o forta mare este aplicata intr-un anumit punct al sau, diversi utilizatori descoperind singuri acest lucru in saptamani de utilizare.

8 COMENTARII

  1. ca sa l indoi se vede clar forta pe care o depune.degetele raman fara sange se inalbesc si tremura deja la cat se forteaza.deci…cu o asemenea forta indoi si un 3310

  2. Terminati cu prostiile am i6 si i6 plus purtat in buzunar ,la munca,scapat pe jos si nu are un semn ,de indoit nici nu vorbesc. Nu prezinta lag si sincer cred ca am avut un crush in 3 luni de utilizare. Si acum cati dintre voi a-ti da banii sa indoiti un iphone, cate iphonuri a donat sansung pentru aceasta propaganda???? Recunosc se simte absenta lui Steve , lipseste acea perfectiune cu care ne-am obisnuit.

  3. @ Apple4ever,DA,cel care se ocupa cu aplicatia idevice,a fost cazul prezentat aici pe forum si era vorba de un Iphone 6 care e mai mic.