Facebook DISLIKE – CEO-ul companiei vorbeste despre implementarea sa

Facebook DISLIKE

  De ani si ani de zile utilizatorii retelei de socializare Facebook ii cer companiei sa implementeze un buton DISLIKE care sa le permita sa isi arate dezaprobarea fata de anumite post-uri publicate de catre prieteni si nu numai. Intr-o sesiune recenta de intrebari si raspunsuri, CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a vorbit despre posibila implementare a unui buton DISLIKE pentru reteaua de socializare Facebook si a confirmat ca exista discutii privind oferirea unei functii similare.

Zuckerberg said that it’s something that gets discussed a lot at the company. He doesn’t think there needs to be a voting mechanism or even a specific dislike button, but instead more sentiments for situations where you might not want to “like” something.

  Conform informatiilor oferite de catre Zuckerberg, Facebook DISLIKE nu va fi disponibil pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa compania va oferi o functie care va permite utilizatorilor sa isi arate dezacordul vis-a-vis de anumite postari. Reteaua de socializare va avea butoane care ne vor permite sa ne afisam diverse sentimente in legatura cu anumite postari, dar nu va exista un buton DISLIKE, asa cum cere lumea de ani si ani de zile, desi sistemul va arata acelasi lucru, dar intr-un mod diferit.

He gave the example of when something sad happens, you might not want to like the status. The company is thinking about “other sentiments” and how it could use these with a single button or easy process similar to the way you “like”, but it’s something that won’t be coming in the near term.

  Desi nu se stie deocamdata cand va fi disponibil acest nou sistem pentru a ne arata sentimentele vis-a-vis de postarile prietenilor nostri si nu numai, cei de la Facebook spun ca el va veni mai devreme sau mai tarziu. Daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca vom avea separat de Like si unul sau mai multe butoane care ne vor permite sa spunem daca un post ne supara, ne bucura, sau ne genereaza o diversa alta stare, dar nu va asteptati la cine stie ce implementari extravagante.