Prima Pagina carcasa Carcasa de aluminiu a Samsung Galaxy S6 apare in primele imagini, dezvaluie...

Carcasa de aluminiu a Samsung Galaxy S6 apare in primele imagini, dezvaluie o schimbare MAJORA

Carcasa aluminiu Samsung Galaxy S6

  Carcasa de aluminiu a Samsung Galaxy S6 este prezentata astazi intr-o prima serie de imagini obtinute de la un partener asiatic al companiei coreene. Un blog francez a reusit sa convinga un angajat al celor din Asia sa inregistreze pozele cu viitoarea componenta a terminalului, iar acum vedem pentru prima oara ce vom gasi in Samsung Galaxy S6.

  Samsung Galaxy S6 urmeaza sa fie prezentat in cadrul CES 2015, iar cei de la Samsung intentioneaza sa lanseze un terminal cu aspect premium pentru fanii sai. In aceasta idee, carcasa de aluminiu din imagini va fi utilizata pentru Samsung Galaxy S6 si se zvonea de cateva luni de zile ca ea isi va face aparitia.

  Mai mult, se zvonea ca Samsung Galaxy S6 avea un design complet nou gandit de catre cei de la Samsung, iar imaginile dovedesc faptul ca informatiile sunt adevarate. Carcasa de aluminiu a Samsung Galaxy S6 seamana intr-o foarte buna masura cu cea a Samsung Galaxy Alpha, prima clona a iPhone 5 facuta de Samsung.

Primele imagini cu carcasa de aluminiu a Samsung Galaxy S6

Carcasa aluminiu Samsung Galaxy S6 1

  Cu adevarat surprinzator in legatura cu viitorul Samsung Galaxy S6 este faptul ca terminalul va fi fabricat dintr-o carcasa de aluminiu unibody. Ce inseamna acest lucru? Ei bine carcasa va acoperi camera si bateria, exact precum la terminalele iPhone, utilizatorii neavand acces la componentele interne, asa cum se intampla pana acum.

  Schimbarea este una radicala pentru compania Samsung care s-a axat in principal pe a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a inlocui rapid bateria sau alte componente la nevoie. In aceasta idee, Samsung Galaxy S6 va fi un bloc de aluminiu care va contine componentele si ecranul, iar daca aveti un iPod Touch in mana veti intelege exact cum va arata viitorul produs Samsung.

  E greu de spus cum vor primi fanii Samsung un Samsung Galaxy S6 complet din aluminiu fara capac in partea posterioara, dar probabil mai multa lume va fi atrasa de produsele coreenilor in urma acestei schimbari.

Carcasa aluminiu Samsung Galaxy S6 2

 • RobertH

  Hahaha, deci nu cred ca va avea colturile alea 🙂 un Galaxy Alpha cu steroizi :))

 • xuxu

  dovada ca nu conteaza ce rahat de telefon fabrici atata vreme cat il faci sa arate frumos, valabil atat Samsung cat si Apple

 • rundown

  deci un pas inainte pt samsung. Atata timp cat vor oferi o baterie apropiata macar de capacitatea celei incorporate in i6 este ok. Probabil au regandit si locatia cardului SD in cazul in care vor oferi posibilitatea de a extinde capacitatea

 • lexus

  S-au trezit si cei de la Samsung…

 • alin229

  samsung poate sa faca, carcasa si de platina ca tot nu ajunge apple’ul. si inca fol card sd, cardul sd se fol la tel vechi care nu aveau memorie mare

 • EuGeorge

  @rundown, galaxy S5 are o baterie de 2800 Mah :)) deci cum vrei sa se apropie de capacitatea celei de 1800 de pe Iphone 6?
  @alin229, chiar asa nasol ti se oare ca poti sa atasezi card? Te simti mai bine cand platesti 100€-200€ pt o memorie mai mare la telefon?cand poti sa iti atasezi card? Toate telefoanele de pe piata au card mai putin Iphone.

 • rundown

  am scris i6 …. nu stiu cum a aparut doar i6. Mersi de corectare

 • rundown

  mda, nu inteleg de ce dispare semnul plus …

 • Adi

  Terminati cu toata povestea asta legata de memorie extensibila. Technologia nu se mai foloseste datorita vitezei proaste a transferului de date.

 • V.P

  @Adi , Micro 128 GB clasa 10 securizat si ai scapat de toate porcariile de Cloud-uri !! .
  Apple nu permite slotul Micro SD pentru ca protejeaza App Store-ul .