Carcasa de aluminiu a Samsung Galaxy S6 apare in primele imagini, dezvaluie o schimbare MAJORA

Carcasa aluminiu Samsung Galaxy S6

  Carcasa de aluminiu a Samsung Galaxy S6 este prezentata astazi intr-o prima serie de imagini obtinute de la un partener asiatic al companiei coreene. Un blog francez a reusit sa convinga un angajat al celor din Asia sa inregistreze pozele cu viitoarea componenta a terminalului, iar acum vedem pentru prima oara ce vom gasi in Samsung Galaxy S6.

  Samsung Galaxy S6 urmeaza sa fie prezentat in cadrul CES 2015, iar cei de la Samsung intentioneaza sa lanseze un terminal cu aspect premium pentru fanii sai. In aceasta idee, carcasa de aluminiu din imagini va fi utilizata pentru Samsung Galaxy S6 si se zvonea de cateva luni de zile ca ea isi va face aparitia.

  Mai mult, se zvonea ca Samsung Galaxy S6 avea un design complet nou gandit de catre cei de la Samsung, iar imaginile dovedesc faptul ca informatiile sunt adevarate. Carcasa de aluminiu a Samsung Galaxy S6 seamana intr-o foarte buna masura cu cea a Samsung Galaxy Alpha, prima clona a iPhone 5 facuta de Samsung.

Primele imagini cu carcasa de aluminiu a Samsung Galaxy S6

Carcasa aluminiu Samsung Galaxy S6 1

  Cu adevarat surprinzator in legatura cu viitorul Samsung Galaxy S6 este faptul ca terminalul va fi fabricat dintr-o carcasa de aluminiu unibody. Ce inseamna acest lucru? Ei bine carcasa va acoperi camera si bateria, exact precum la terminalele iPhone, utilizatorii neavand acces la componentele interne, asa cum se intampla pana acum.

  Schimbarea este una radicala pentru compania Samsung care s-a axat in principal pe a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a inlocui rapid bateria sau alte componente la nevoie. In aceasta idee, Samsung Galaxy S6 va fi un bloc de aluminiu care va contine componentele si ecranul, iar daca aveti un iPod Touch in mana veti intelege exact cum va arata viitorul produs Samsung.

  E greu de spus cum vor primi fanii Samsung un Samsung Galaxy S6 complet din aluminiu fara capac in partea posterioara, dar probabil mai multa lume va fi atrasa de produsele coreenilor in urma acestei schimbari.

Carcasa aluminiu Samsung Galaxy S6 2