iPhone 7 – conceptul care prezinta produsul grozav ce l-ar putea lansa Apple

iPhone 7 concept

  iPhone 7 va fi, teoretic, lansat peste 2 ani de zile de catre compania Apple, iar asta deoarece anul viitor se preconizeaza ca vom avea disponibil pe piata iPhone 6s, succesorul logic al actualului iPhone 6 vandut de catre compania americana. Desi foarte mult timp ne desparte de momentul lansarii acestui nou model al iPhone, un grafician s-a gandi sa produca un concept in care sa-si arate viziunea cu privire la modul in care Apple ar putea imbunatati linia actuala de iPhone-uri cu noi functii si modificari de design.

  Terminalul iPhone 7 din imagini are un ecran de 5.2 inch si dupa cum puteti observa deja, el renunta la clasicele butoane fizice de pe margini pentru o serie de senzori care ar impiedica actionare accidentala a butoanelor fizice. Mai mult decat atat, graficianul si-a imaginat ca panoul frontal al iPhone 7 ar putea fi despartit in partile superioara/inferioara de o serie de senzori care ar analiza mediul in care se afla terminalul si l-ar bloca sau debloca in functie de locatia in care este plasat si lumina ambientala.

iPhone 7 concept prezinta un design inedit pentru un smartphone Apple

iPhone 7 concept 1

  Desigur ca vorbim despre un concept extrem de interesant pentru iPhone 7 de are un design cu mult diferit fata de ceea ce ar putea face Apple, dar oricand este binevenita orice fel de idee noua in legatura cu evolutia iPhone-ului. Avand in vedere ca iPhone 7 ar trebui sa ajunga pe piata peste aproape 2 ani de zile, este destul de sigur faptul ca Apple va implementa un design complet nou pentru el, asta in ideea de a oferi diversitate si a atrage mai multi utilizatori catre platforma sa.

iPhone 7 concept 2

iPhone 7 concept 3

iPhone 7 concept 4

iPhone 7 concept schema