Incarcare fara fir iPhone 6 – cea mai ieftina si utila solutie

Incarcare fara fir iPhone 6

  Daca ati cautat vreodata o solutie de incarcare fara fir iPhone 6, ei bine iata ca acum exista pe piata o metoda foarte subtila si ieftina care permite incarcarea fara fir a acestor terminale oriunde si oricand dorim. In imaginile acestui articol veti vedea un sistem incarcare fara fir iPhone 6 folosind Qi Wireless Charging Card, adica un accesoriu care se conecteaza in portul terminalelor noastre iPhone si cu un incarcator wireless compatibil permite incarcarea wireless a oricarui iPhone fara prea mult efort.

  Qi este tehnologia care sta la baza acestui card pentru incarcare wireless, iar denumirea de mai sus va va ajuta sa gasiti un asemenea produs pe Amazon, de exemplu pretul sau de vanzare fiind cuprins intre 10$ – 15$, in functie de vanzator. Pentru a avea sistemul complet va trebuie si un incarcator care trebuie sa fie neaparat compatibil cu standardul Qi, iar combinand cele doua produse veti obtine cu doar maxim 25$ un sistem de incarcare fara fir iPhone 6 sau orice alt termina iPhone.

Incarcare fara fir iPhone 6 2

Incarcare fara fir iPhone 6

  Dupa cum puteti vedea si din imagini, vorbim despre un produs care trebuie mentinut conectat permanent in portul Lightning pentru a incarca terminalul, el putand fi extrem de usor ascuns sub o carcasa pe care o aveti pe iPhone. Problema cu acest sistem este ca va trebui sa folositi sincronzarea Wi-Fi cu iTunes, deoarece scoaterea si introducerea constanta a accesoriului in portul Lightning este nu doar obositoare, ci si periculoasa pentru functionalitatea indelungata a portului.

  Acum ca v-ati construit un sistem ieftin de incarcare fara fir iPhone 6, si nu numai, trebuie doar sa aveti suficienta rabdare pentru ca incarcarea sa aiba efectiv loc, sistemele de acest gen furnizand mult mai putina energie decat un incarcator normal, astfel ca incarcare ar putea dura cu pana la cateva ore mai mult. Din pacate in Romania nu exista deocamdata ambele produse, asa ca va trebui sa le cumparati din strainatate.

Incarcare fara fir iPhone 6 1