iPhone 6S cu 2 GB RAM are prima confirmare

iPhone 6S cu 2 GB RAM

  iPhone 6S cu 2 GB RAM este un “vis” pentru unii fani ai companiei Apple si spun asta deoarece dublarea cantitatii de RAM din terminale iPhone este ceruta de ani de zile. iPad Air 2 are un procesor triple-core cu 2 GB RAM si conform unei publicatii asiatice, iPhone 6S va avea parte de aproximativ acelasi lucru anul viitor.

  iPhone 6S cu 2 GB RAM pare sa fie pregatit de catre compania Apple pentru o lansare ce ar urma sa aiba loc, sau asta aflam de la o sursa apropiata partenerilor Apple. Conform acesteia, compania Apple ar intentiona sa creasca RAM-ul pentru a oferi aceeasi cantitate in toate produsele sale noi, inclusiv toate tabletele iPad.

  Dublarea cantitatii de RAM din iPhone este o evolutie normala pentru produsele celor de la Apple, iar in iPad Mini 4 am putea vedea exact acelasi lucru. iPad Air 2 cu 2 GB RAM este cel mai performant terminal mobil de pe piata, iar includerea unei asemenea puteri de procesare in iPhone 6S ar face terminalul extrem de atractiv.

iPhone 6S cu 2 GB RAM va fi lansat in 2015

  iPhone 6S cu 2 GB RAM nu va fi singura noutate a celor de la Apple, compania americana urmand a implementa cu siguranta si procesorul triple-core din iPad Air 2. Un chip A9 fabricat folosind un proces de productie de 14 nm este deja livrat de Samsung in cantati mici, iar in el cu siguranta vom regasi noul procesor.

  Apple a crescut capacitatea bateriilor implementate in iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iar anul viitor va face probabil acelasi lucru, deci energie suficienta va exista. Mai mult decat atat, noul proces de fabricatie va face procesul mai eficient din punct de vedere energetic, deci potrivit pentru implementare intr-un terminal iPhone.

  Din punctul meu de vedere, iPhone 6 cu 2 GB RAM si procesor triple-core este o realitate inca de pe acum si in toamna Apple doar ne-o va confirma.

15 COMENTARII

  1. Oricum iOS ramane un SO mai bine optimizat decat Android, pentru ca merge bine cu 1GB ram, in timp ce Android se blocheaza si cu 3 GB ram.

  2. RAM’ul consuma destul de mult. Dublarea lui inseamna dublarea puterii consumate consumate (poate mai salveaza ceva cu micsorarea tranzistoarelor). Se misca ok cu 1 gb cu multe aplicatii deschise in bg

  3. fratilor lasatima sa ma bucur si eu de iphone 6… ca dabia a aparut, numai imi bagati pe gat tot felul de stiri dastea tampite 😐 cand v-a fi pregatit sa apara o sa apara si atunci incepeti sa vorbiti despre viitorul iPhone…

  4. norocul meu ca sotia nu e ahtiata dupa tehnice si pot sa iau anual ultimul iphone cu prelungire de abonament si cam gratis (cu puncte)

    nu ma injurati, sunt doar happy, cu cash nu as da atatia bani pe telefoane…