Apple reduce termenii de livrare pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus

iPhone 6 si iPhone 6 Plus livrare

  Dupa trei luni de zile in care compania Apple a avut probleme in a acoperi cererea de pe piata pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iata ca la doar cateva zile de Craciun cei din Cupertino au reusit sa reduca din nou timpii de livrare pentru terminale. Saptamana trecuta Apple a scazut timpii de livrare pentru ambele produse la 3 – 5 zile lucratoare in toate tarile in care ele sunt comercializate, iar incepand de noaptea trecuta timpul de livrare a scazut din nou, produsele fiind livrate acum in doar 1 – 3 zile de la plasarea comenzii.

  In urma acestei modificari, orice comanda plasata de catre un client in Apple Store online pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus este livrata de catre cei din Cupertino la numai maxim 3 zile de la plasarea sa, deci un eventual cadou va ajunge inainte de Craciun. Din pacate aceasta livrare rapida nu se aplica si pentru terminalele iPhone 6 si iPhone 6 Plus cu 128 GB spatiu de stocare, pentru ele fiind listat un termen de livrare de minim 5 zile lucratoare, dar acest lucru este normal, avand in vedere ca vorbim despre unitati produse in cantitati mai mici.

  Apple a avut intotdeauna probleme cu producerea unui numar suficient de produse in perioada Craciunului pentru a acoperi cererea de pe piata, iar 2014 nu pare sa fie anul in care partenerii sai fac fata cererii din lumea intreaga pentru iPhone, iPad, iPod Touch si Mac-uri. In aceasta idee, multe Apple Store-uri de pe glob nu vor avea suficiente produse Apple pentru vanzare in urmatoarea perioada si comenzile online vor fi asteptate cu nerabdare de catre multi acasa, acelasi lucru intamplandu-se an dupa an fara ca Apple sa poata rezolva problema.

  In ciuda acestor neajunsuri, Apple a inregistrat intotdeauna recorduri de vanzari pentru propriile produse in perioada sarbatorilor de iarna, iar anul acesta nu vorbim despre ceva diferit, analistii estimand ca 70 de milioane de iPhone-uri vor fi vandute.