Apple renunta la organizarea campaniei anuale de oferire de cadouri pentru utilizatorii iTunes

apple 12 cadouri

  Anual compania Apple desfasura o campanie numita 12 days of Christmas in care oferea utilizatorilor posibilitatea de a descarca divers continut digital gratuit din iTunes Store. Campania era derulata de obicei intre 26 decembrie si 6 ianuarie si permitea descarcarea gratuita de muzica, aplicatii, carti, filme si multe altele

  Desi anul trecut campania a fost derulata, pentru prima oara si in SUA, in 2014 cei din Cupertino au decis sa renunte complet la idee. Fara a anunta oficial acest lucru, o publicatie britanica, cu surse in interiorul companiei Apple a confirmat faptul ca anul acesta nu vom avea 12 zile de cadouri din partea celor de la Apple.

A reliable source has now confirmed that Apple is not running its 12 Days of Christmas promotion this year, which may not come as a surprise considering that it’s Christmas Eve and there is still no sign of the app.

  Desi aceasta campanie aducea continut util pentru multi utilizatori si era considerata a fi o idee foarte buna, compania Apple pare sa aiba o parere complet diferita. Nu este chiar atat de normal ca Apple sa isi ignore utilizatorii si sa evite sa le ofere cadouri in preajma sarbatorilor, insa poate inceputul de an ne va aduce alte gratuitati din partea companiei americane.