Samsung a testat diverse modificari de design pentru Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 asamblat

  Samsung Galaxy S6 urmeaza sa fie prezentat la CES 2015 si se anunta a fi cel mai important terminal Samsung lansat in cursul ultimilor ani. De ce spun acest lucru? Ei bine pentru ca el urmeaza sa vina cu o carcasa din aluminiu care nu poate fi desfacuta, dar si cu o pereche care ar trebui sa aiba un ecran curbat spre margine.

  Project Zero este proiectul in cadrul caruia au fost dezvoltate terminalele Samsung Galaxy S6, inclusiv doua variante cu ecrane curbate. Unul dintre modelele Samsung Galaxy S6 avea ecranul curbat intr-o margine a carcasei, in timp ce al doilea evea avea ecranul curbat in ambele margini, ele fiind similare Galaxy Note Edge.

Project Zero is indeed a real thing. I’ve also seen two different GS6 Edge variants, one with the normal Youm display on the Edge, and one with dual curved edges. However, when I went to my orientation, a few weeks before the S5 came out I got to physically see the 5.2 inch version. Samsung prototypes a lot and things change extremely rapidly.

  Se pare ca aceste prototipuri existau inclusiv inainte ca Samsung Galaxy S5 sa fie lansat si sursa informatiilor de astazi a avut ocazia de a testa unul. Cu ecran de 5.2 inch, Samsung Galaxy S6 nu este cu mult mai mare decat actualul model, dar cei de la Samsung testeaza multiple prototipuri cu ecrane de pana la 5.5 inch.

  In ceea ce priveste performantele, se pare ca acestea nu ar fi cu mult mai mari fata de cele actuale, acest lucru fiind usor de ghicit. Ceea ce Samsung ar fi imbunatatit radical la Samsung Galaxy S6 este rapiditatea cu care raspunde interfata, terminalul raspunzand mult mai usor la comenzi, consumand si mai putina memorie in acelasi timp.

As far as performance, benchmarks are noticeably higher but not by earth shattering amounts. Overall device responsiveness is vastly improved, and memory consumption is way down. Some build have freed over a gig of memory consumption from cold boot.

  Problema principala cu informatiile oferite astazi este ca ele vin de la o persoana care le stia din luna aprilie, asa ca foarte multe s-au putut schimba pentru Samsung Galaxy S6 de atunci si pana acum.