Twitter implementeaza o noua functie utila functie pentru utilizatori

Twitter While you were away

  Inceputul anului 2015 aduce pentru utilizatorii Twitter o noua functie foarte interesanta denumita destul de sugestiv While you were away… Desi cei de la Twitter nu au anuntat oficial lansarea sa, implementand-o direct din serverele proprii, ea are menirea de a ne arata tweet-urile pe care le-am ratat cat nu am accesat aplicatia.

  In imaginea de mai sus puteti vedea noua functie While you were away…, ea afisand in meniul principal tweet-urile publicate de prietenii nostri in ultimele zile. Dupa cum probabil nu va asteptati, Twitter nu afiseaza tweet-urile in ordine cronologica, ci preia o idee Facebook si le afiseaza in functie de importanta, aceasta fiind calculata in mod automat.

  In aceasta idee, veti vedea in timeline tweet-uri vechi de cateva zile si unele vechi de cateva ore, insa ordinea acestora va fi aparent aleatorie. Twitter incearca sa le ofere utilizatorilor sai functii pe care Facebook le are de ceva vreme si ideea in sine nu este rea, desi unii ar prefera sa vada toate tweet-urile si nu doar cateva.

  Noul sistem While you were away… este propagat pentru utilizatorii Twitter din intreaga lume in momentul de fata. In aceasta idee, nu veti vedea o actualizare pentru aplicatia disponibila in App Store si va trebui sa asteptati pana cand el va fi automat activat in aplicatia voastra Twitter.