XYZPrinting prezinta imprimanta pentru mancare la CES 2015

XYZPrinting imprimanta mancare CES 2015

  XYZPrinting este o companie care a ajuns in atentia multor persoane astazi, ea prezentand la CES 2015 prima imprimanta pentru mancare negatita. In imaginea de mai sus aveti prezentata imprimanta in sine si vorbim despre o masinarie care poate transforma ciocolata, aluatul, ori diverse alte ingrediente in diverse forme pentru gatire sau mancare directa.

  Exact precum o imprimanta 3D, imprimanata pentru macare poate crea diverse forme 3D, ea avand un ecran tactil montat care permite alegerea formelor pe care urmeaza sa le produca. Obiectele rezultate pot fi mancate de catre utilizatori daca au la baza ingrediente comestibile, insa in caz contrar pot fi puse intr-un cuptor pentru a fi gatite.

  In functie de ingredientele foloste pentru a crea formele sunt alese si design-urile care pot fi redate de catre imprimanata pentru mancare, asa ca totul depinde de voi. Compania pune la dispozitia clientilor o multitudine de forme predefinite care pot fi utilizate, insa desigur ca oricine isi poate incarca propriile creatii prin USB catre imprimanta.

XYZPrinting imprimanta mancare CES 2015 1

  Imprimanta celor de la XYZPrinting poate crea si diverse decoratiuni din ingrediente direct pe mancare, care poate fi mai apoi mancata de catre utilizatori. Imprimanta se afla in momentul de fata in stadiile finale de dezvoltare, ea urmand a fi certificata pentru vanzare si pusa in distributie in cea de-a doua parte a acestui an.