Prima Pagina Apple 70 de milioane de iPhone-uri ar fi fost vandute in Q4 2014

70 de milioane de iPhone-uri ar fi fost vandute in Q4 2014

iPhone 6 iPhone 6 Plus

  Q4 2014 se anunta a fi cel mai profitabil trimestru fiscal din istoria companiei Apple cu un recorduri in ceea ce priveste vanzarile de terminale iPhone, dar si in ceea ce priveste incasarile sau profitul. Desi deocamdata nimeni nu stie sigur cate terminale iPhone a vandut compania Apple, o agentie de analiza a pietelor globale numita UBS sustine ca 69 de milioane de unitati ar fi fost comercializate.

  Vorbim despre 69 de milioane de terminale iPhone vandute in 3 luni de zile de catre compania Apple, cifra fiind cu 18 milioane de unitati mai mare decat cea inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut. In Q4 2013 compania Apple a vandut 51 de milioane de unitati ale iPhone stabilind atunci recordul actual de vanzari pentru asemenea produse, dar si unul pentru incasari sau profit.

  Anul acesta se pare ca Apple va avea noi recorduri, iar iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt principalele motoare de crestere ale celor din Cupertino. V-am spus deja astazi ca ambele terminale au contribuit la o crestere a cotei de piata a iOS-ului in SUA, Europa si China, iar cresterea in vanzarile generale poate fi atribuita tot celor doua noi produse lansate in luna septembrie.

  In ceea ce priveste incasarile, UBS estimeaza ca Apple va genera 68 de miliarde de dolari, cu 10 miliarde de dolari mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut. Apple va anunta rezultatele financiare pentru Q1 2015(Q4 2014) pe data de 27 ianuarie, astfel ca atuncivom afla exact care au fost performantele produselor sale.

 • cezar

  Zaoane poti face aplicatia idevice sa se roteasca!?

 • Deocamdata nu.

 • unu

  Parca Apple tot spunea ca nu poate produce suficiente iPhone 6/6+, si ca sunt foarte greu de gasit…

 • Kla

  Dar sa nu mai faca crash aplicatia, dupa ce postez un comenatariu?

 • se7en

  Cred ca app are nevoie de un update…se blocheaza, cand ies dintr-un articol trebuie sa stau 5 secunde sa pot intra in altul, crash foarte rar

 • Razvan

  imi place toate comenatriile sunt la subiect 🙂