CES 2015: Digitsole – talpa interioara inteligenta pentru papuci controlata de smartphone si capabola sa-ti incalzeasca picioarele (Video)

  Digitsole este o talpa interioara pentru incaltaminte prezentata la CES 2015 si marea inovatie din spatele sau este ca ea se poate interconecta cu un smartphone. La o prima vedere ati spune ca ea este gandita pentru pentru fitness si va permite monitorizarea pasilor facut, monitorizarea locatiei noastre si alte lucruri similare, dar ati gresi, deoarece ea are o functionalitate mult mai complexa.

  Digitsole se interconecteaza cu un smartphone prin intermediul Bluetooth, iar folosind o aplicatie pentru iPhone, sau alte smartphone-uri, functionalitatea sa poate fi controlata. Separat de citirea de date privind miscarea sau caloriile arse, aplicatia ne ofera si posibilitatea de a seta temperatura pe care o va atinge talpa interioara plasata in incaltaminte.

  Producatorul sustine ca produsul sau se poate incalzi pana la o temperatura de 40 de grade Celsius setate in aplicatie si incalzirea poate fi oferita pana la 9 ore la o singura incarcare. In momentul in care talpa atinge temperatura setata de catre noi ea se opreste automat pentru a proteja bateria, astfel ca nu trebuie sa o pazim dupa setarea temperaturilor.

  Digitsole este un produs extrem de interesant si cu siguranta foarte util in tarile in care exista temperaturi scazute pentru o buna perioada a anului. Problema cu acest produs este pretul de 200$ cerut pentru o pereche Ditigsole, iar asta probabil ii va speria pe multi dintre cei care il considera demn de atentie.