CES 2015: webOS ajunge intr-un smartwatch Audi (Video)

  webOS a fost unul dintre cele mai apreciate sisteme de operare pentru terminale mobile, iar la CES 2015 o versiune a sa este utilizata intr-un smartwatch dezvoltat de catre LG pentru cei de la Audi. Acest smartwatch a fost gandit pentru a permite controlarea noilor masini Audio, mai exact pentru a le porni, pentru a le parca, ori pentru a le controla diverse alte functii.

  Desi cei de la LG au folosit webOS in interfata unor televizoare proprii, iata ca acum au gasit si o alta utilitate pentru sistemul de operare cumparat de la cei de la HP. Separat de controlarea masinii, noul smartwatch LG este capabil sa se conecteze la internet folosind o retea de date, dar si o retea Wi-Fi, utilizatorii putand naviga pe internet sau folosi diverse aplicatii.

  LG a implementat o serie de aplicatii in noul sau smartwatch care permit apelarea diverselor persoane, trimiterea de mesaje SMS catre prieteni si multe altele. Separat de acestea, compania a implementat inclusiv o aplicatie menita sa monitorizeze sanatatea utilizatorilor, deci vorbim despre un produs care nu va fi dedicat doar soferilor de masini audi.

LG webOS smartwatch CES 2015

  Desi produsul in sine este interesant, deocamdata nu se stie cand va decide LG sa il lanseze oficial pe piata, chiar dca cei care l-au testat l-au laudat din toate punctele de vedere. Foarte multa lume a asteptat o perioada lunga de timp sa afle ce are de gand LG sa faca in plus cu webOS in afara de a il implementa in televizoare, iar acum aflam noua orientare a lor.