Stadioanele din Marea Britanie interzic inregistrarea de selfie-uri folosind accesorii

Selfie stadion

  Marea Britanie are unii dintre cei mai pasionati iubitori ai fotbalului si din pasiune se nasc uneori incidente violente, asa ca federatia profesionista de fotbal din Anglia a decis sa interzica utilizarea de selfie stick-uri pe stadioane. Un selfie stick este un bat metalic la capatul caruia poate fi montata o camera sau un smartphone, iar folosind o telecomanda pot fi inregistrate poze.

  Selfie stick-urile sunt utilizate de oameni de pe intregul glob pentru a surprinde momente importante din viata lor, iar uniii le-au utilizat inclusiv in stadioane. Problema in Anglia cu aceste selfie stick-uri este ca fanii devin atat de agitati in timpul meciurilor incat incep sa le foloseasca drept arme impotriva suporterilor altor echipe sau impotriva fortelor de ordine.

  Se pare ca au existat numeroase incidente cu acest tip de produse, astfel ca s-a luat decizia de a interzice introducerea lor in stadioane de catre spectatorii care participa la meciuri. Ideea in sine nu este chiar atat de rea, avand in vedere ca pana si betele pentru steaguri sunt folosite pentru a ataca persoane, iar acelea au dimensiuni mult mai lungi si sunt mai greu de manevrat.

  Daca autoritatile vor reusi sa interzica in totalitate utilizarea de selfie stick-uri in stadioane ramane de vazut, insa pare putin probabil ca ele sa dispara complet. Acestea fiind spuse, urmatorul pas ar fi interzicerea telefoanelor mobile sau a mancarii, avand in vedere ca unii fani sunt dispusi sa reunnte inclusiv la acestea pentru a rani suporteri adversi, forte de ordine, jucatori sau chiar antrenori.