Nokia N1 dorita de jumatate de milion de oameni in China

Nokia N1

  Astazi v-am vorbit despre Nokia N1, tableta Android vanduta sub brand Nokia, ea avand un hardware mult mai puternic decat cel implementat de catre Apple in tableta iPad Mini 3. Desi ambele tablete au aproximativ aceleasi dimensiuni, ecrane cu diagonala si rezolutie identice, hardware-ul si sistemul de operare au facut diferenta dintre ele, astfel ca jumatate de milion de chinezi au doarit sa cumpere Nokia N1.

  Mai exact, 566,438 au accesat website-ul prin care a fost disponibila pentru precomanda noua tableta, insa numai 20.000 dintre ei au reusit sa comande una deoarece acesta a fost stocul initial.  Doar 4 minute si 2 secunde au fost necesare pentru a lichida intregul stoc de tablete Nokia N1 al magazinului, cererea fiind de 28 de ori mai mare decat oferta in momentul de fata.

Nokia N1 convinge jumatate de milion de oameni sa o cumpere in ziua lansarii

  Cu un pret de aproximativ de 257$ in China, Nokia N1 este mult mai atractiva decat produsul celor de la Apple si performantele sale confirma acest lucru. Marea problema a tuturor tabletelor Android este, desigur, sistemul de operare, iar in acest caz el s-ar putea dovedi a fi principalul factor in baza caruia Nokia N1 va fi ignorata dupa primele review-uri.

  Tableta Nokia N1, vanduta acum de catre compania Microsoft, are un ecran de 7.9 inch cu rezolutie 2048 x 1536 pixeli, un procesor quad-core de 64 biti Intel Atom Z3580 tactat la 2.3 GHz, 2 GB RAM, o baterie de 5300 mAh, o camera principala de 8 megapixeli si o camera frontala de 5 megapixeli, Android 5.0 Lollipop fiind instalat pe ea pentru utilizatori.

  Desi realizarea poate parea banala, daca ne gandim ca pana recent doar produsele Apple erau capabile sa adune atat de multi oameni pentru a le cumpara, ei bine iata ca ele nu sunt singurele. Daca o tableta Nokia a reusit sa faca acest lucru acum, atunci cu siguranta altele vor avea realizari similare in viitorul apropiat si probabil vom vedea in fata unor magazine cozi la fel de lungi precum lansarile de iPhone-uri.