CES 2015: Griffin lanseaza primul cablu Lightning cu USB reversibil certificat de Apple

Griffin cablu Lightning reversibil

  CES 2015 ne-a adus o multitudine de produse grozave, iar printre ele se numara si primul cablu lightning cu port USB reversibil care a fost certificat de Apple prin programul MFi. In cursul acestei veri au aparut primele imagini cu un cablu Lightning Apple echipat cu port USB 3.1 Type C reversibil, insa cei de la Griffin au reusit sa aduca prima versiune oficiala pe piata.

  In imaginea de mai sus puteti vedea acest nou tip de cablu si dupa cumpararea sa il veti putea introduce in orice orientare intr-un port USB, exact precum portul Lightning. Desi cabluri de acestea exista de la producatori terti deja, ele sunt periculoase si va pot strica terminalele, insa cel vandut de catre Griffin este facut cu certificarea Apple, deci este sigur pentru utilizare.

The re-engineered USB connector works in ANY USB-A port regardless of how it’s plugged in. It’s the easiest-to-connect USB plug ever. 

FEATURES

  • Easy-connecting reversible USB connector plugs into any full-sized USB connector regardless of orientation
  • High-durability braided nylon cable jackets for long cable life under heavy use
  • Anodized aluminum housing protects the Lightning connector

  Griffin sustine ca noul sau cablu Lightning cu USB reversibil are o durata de viata indelungata si nu se va desface la capete, precum orice alt cablu Apple, asa ca veti avea parte de un produs de calitate. Daca sunteti interesati de produs, ei bine el va fi pus in vanzare pe website-ul Griffin la pretul de 30$ in perioada urmatoare.