Prima Pagina CES 2015 CES 2015: Blocks aduce smartwatch-ul modular pe care il poti construi dupa...

CES 2015: Blocks aduce smartwatch-ul modular pe care il poti construi dupa bunul plac (Video)

  Blocks este o companie prezenta la CES 2015 cu unul dintre cele mai interesante smartwatch-uri prezentate vreodata. In clipul video de mai sus puteti vedea modul in care functioneaza el si in esenta vorbim despre un smartwatch modular a carui curea se poate transforma in upgrade-urile de functionalitate pe car ele doriti.

  Mai exact, baza smartwatch-ului este ceasul cu al sau cadran, iar la el putem atasa diverse bloc-uri care formeaza cureaua si contin componente. In aceasta idee, putem adauga smartwatch-ului un GPS, baterie extinsa, senzori pentru monitorizarea functiilor vitale, un microfon, un slot pentru cartele SIM si multe altele.

Blocks aduce cel mai cool smartwatch prezentat pana acum

Blocks smartwatch CES 2015

  Smartwatch-ul Blocks are la baza o functionalitate similara cu cea a Pebble, deci practic veti putea primi notificari si interactiona cu smartphone-uri. Adaugand diverse bloc-uri de componente in curea veti putea implementa noi functii in baza dorintelor voastre, astfel ca veti transforma un smartwatch banal intr-un gadget multifunctional.

  Deocamdata produsul Blocks este in continuare in proces de dezvoltare, in asta nu inseamna ca el nu va fi pregatit pentru o lansare in viitorul apropiat. Am vazut o multitudine de smartwatch-uri pana acum si acesta este cu siguranta unul dintre cele mai interesante care au fost prezente la stand-urile CES 2015.

  Cei de la Blocks intentioneaza sa initieze o campanie de finantare in cursul acestei veri pentru produsul lor, pretul initial urmand a fi de 150$. Fiecare modul suplimentar va costa intre 20$ si 40$, astfel ca un pachet complet ar putea costa intre 200$ si 300$ in functie de preferintele utilizatorilor, un pret similar cu cel al altor smartwatch-uri existente pe piata.

  Voi v-ati cumpara un asemenea dispozitiv?

  • virus_cz

    Asta da inocatie!!!

  • Mihai

    Mie personal mi se pare o prostie. Este în primul rând extrem de inestetic și urât ca și design. Defapt toate smartwatch-urile apărute pe piață sunt extrem de urâte, cu excepția Apple care a adus cu adevărat ceva inovativ, iar când spun asta mă refer la curele și marea lor varietate. Nu înțeleg de ce să cumperi un ceas cu mai multe componente și să le schimbi așa zilnic.. pentru ce? Defapt un smartwatch, ca și smartphone-urile, trebuie să aibă încorporat tot ce este nevoie. De ce astăzi să atașez “modulul” Gps și mâine să îl scot?!.. Aiurea din punctul meu de vedere.. exact ca și project Arra de la Google.. Inovativ la un smartwatch, din punctul meu de vedere ar fi un ecran circular, transparent, ce să conțină toate funcțiile smarphone-ului utilizabile pe un ecran așa mic + lucruri legate de sănătate.. Să-mi facă o analiză a sângelui, asta pentru diabetici, să mă atenționeze dacă mă expun la temperaturi prea mari, dacă sunt prea puternice razele UV, dacă sunt deshidratat.. Dar când faci un smartwatch rotund dar îl tai în partea de jos.. de ce? Doar Motorola stie de ce. Cine să-l cumpere și de ce? A fost mai inovativ și mai frumos ceasul LG care venea cu Lg Prada. Avea toate funcțiile utile și era și extrem de frumos… asta în 2008..