Apple nu va scoate din vanzare iPod Shuffle

iPod Shuffle

  Saptamana aceasta v-am spus ca Apple ar putea scoate din vanzare unui dintre produsele sale iconice si vorbeam despre batranul iPod Shuffle. Acest produs este disponibil in cantitati extrem de limitate in momentul de fata in magazinele companiei Apple din intreaga lume, insa problema nu are la baza o renuntare la producerea sa in viitor.

  Conform unor surse apropiate companiei Apple, cei din Cupertino ar fi luat decizia de a schimba furnizorii de componente dedicate produsului, aceaste decizie generand probleme de disponibilitate. In mod normal cand un produs Apple este disponibil incantitati limitate in magazine, compania americana se pregateste sa lanseze un model nou sau sa renunte la el, dar acum nu este cazul.

Rather than being discontinued, however, sources with knowledge of the situation tell Billboard that Apple is actually going thorough component supplier changes that have interrupted production of the Shuffle. According to various reports, the company has been telling its retail employees to expect a Shuffle shortage for an unspecified period. The lack of product has also led to a longer wait period when making a purchase online: whereas an iPod Touch or Nano will ship in 24 hours, a Shuffle now takes 7-10 business days.

  Apple a scos din vanzare iPod Classic anul trecut deoarece nu putea cumpara componente la preturi suficient de bune pentru a continua productia. In cazul iPod Shuffle lucrurile s-au rezolvat mai simplu deoarece Apple pare sa fi gasit inlocuitori pentru fostii furnizori de componente, astfel ca produsul va continua sa fie vandut in lumea intreaga in viitor, dar fara o actualizare.