iOttie – suportul auto pentru iPhone cu incarcare prin inductie

iOttie CES 2015

  iOttie este un suport auto pentru terminale iPhone prezentat la CES 2015 si dupa cum v-am spus din titlu, el permite incarcarea prin inductie a terminalului vostru. Incarcarea prin inductie inseamna incarcarea terminalului fara a il conecta printr-un cablu la o sursa de energie, o carcasa speciala fiind necesara pentru aceasta procedura.

  In imagine vedeti sic arcasa in care trebuie montat terminalul vostru iPhone pentru a fi incarcat, ea avand tehnologia ce permite transferul de energie. Cei de la iOttie folosesc sistemul Qi Wireless pentru incarcare, acesta fiind cel mai adesea intalnit in majoritatea accesoriilor de acest gen lansate pe piata de-a lungul timpului.

  Carcasele celor de la iOttie sunt compatibile cu iPhone 6 si alte terminale produse de catre compania americana, el conectandu-se la bricheta masinii pentru a prelua curent. Pe website-ul producatorului gasiti mai multe detalii despre produs, dar si despre disponibilitatea sa pentru livrare in Europa.

  Separat de suportul auto pentru incarcare prin inductie, cei de la iOttie au disponibile o multitudine de alte suporturi auto pentru terminale mobile. Printre ele se numara si unul nou care fixeaza dispozitivele folosind o prindere magnetica, astfel ca ele vor fi in siguranta in masinile voastre, chiar si pe drumurile din Romania.

3 COMENTARII

  1. Este foarte bun doar ca după un timp iti spune că , acest accesoriu nu este recunoscut .
    Țin sa menționez că am încercat mai multe modele …
    Tipic iPhone !!!

  2. @ vm – de unde ai ajuns la concluzia asta?

    Where does iOttie ship to?

    We ship World Wide. However, some places may not accept shipments from the US or offer USPS service