Prima Pagina Apple iPhone 6 si iPhone 6 Plus placate cu aur de 24 de...

iPhone 6 si iPhone 6 Plus placate cu aur de 24 de karate sunt deja vandute in China

iPhone 6 si iPhone 6 Plus placat cu aur

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt disponibile in versiuni aurii direct de la compania Apple, insa cei care doresc ceva mai mult, au acum o optiune in plus. Direct din China vor veni urmatoarele iPhone-uri placate cu aur, o companie locala considerand ca apetitul chinezilor pentru gadget-uri aurii trebuie sa se extinda si la produsele Apple.

  In aceasta idee, ei au placat cu aur iPhone 6 si iPhone 6 Plus, marginile dispozitivului ramanand neschimbate, insa carcasa fiind inlocuita cu una din fibra de carbon ce a fost placata cu aur. Separat de aceste componente, compania a placat cu auri inclusiv inelul din jurul Touch ID, iar aici va fi interesant de vazut daca acesta isi va pastra functionalitatea sau nu.

  Nu chiar atat de multe companii s-au grabit sa le ofere clientilor posibilitatea de a isi placa cu aur iPhone-urile, insa cei care o fac cer sume serioase pentru produse. Compania din China nu a anuntat deocamdata preturile pentru care intentioneaza sa vanda aceste produse, insa cu siguranta ele nu vor fi la fel de scumpe precum cele facute de firme occidentale.

  O galerie extinsa de imagini ale produselor gasiti in aceasta pagina.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus placat cu aur 1

iPhone 6 si iPhone 6 Plus placat cu aur 2

iPhone 6 si iPhone 6 Plus placat cu aur 3

iPhone 6 si iPhone 6 Plus placat cu aur 4

iPhone 6 si iPhone 6 Plus placat cu aur 5

iPhone 6 si iPhone 6 Plus placat cu aur 6

 

 • Liviu

  Cum vine: ” sunt deja vândute…”, dar…. ” pretul nu e disponibil”?

 • doe

  frumoase dungile alea albe – fac intr-adevar un design de exceptie – LOL .

 • Iuli

  Urmeaza cele placate cu platina si diamante. Trebuie satisfacuta si nebunia unora cu bani.

 • Adioff

  Frimusetea e in ochii privitorului …

 • dan

  @ zaone – nu văd de ce nu ar continua să funcționeze Touch ID-ul. Aurul conduce electricitatea la fel de bine, dacă nu chiar mai bine decât inelul original din oțel inoxidabil. Din moment ce inelul a fost conceput să detecteze, capacitiv, inductanța pielii degetului uman, ar trebui să funcționeze fără nicio problemă, chiar dacă a fost placat cu un strat subțire de metal, în cazul nostru, aur.

 • dan

  Referitor la telefoane, mult prea mult bling. When owning a Gold iPhone 6 is not enough. Haters gonna hate, own a truly GOLD one! Hahaha!! Pot să pariez că cei care cumpără așa ceva nu sunt capabili să folosească terminalul nici măcar la 10% din capabilitățile lui. Important e să dai bine în cluburi de fițe când pui pe masă GOLD-ul. De parcă un telefon placat cu aur te face mai inteligent, mai rafinat, sau mai cult.

  Părerea mea: ultima poză ilustrează perfect diferența între nuanța “Gold” factory default și cea “pimp my i6”.

  În altă ordine de idei, în timp pe ce Gold-ul mat de la Apple amprentele aproape că nu se văd, cel placat e practic fingerprint magnet. Mai ales pe margini. Ca să nu mai vorbim că cea mai mică zgârietură va ieși în evidență instantaneu.