iPhone 6 si iPhone 6 Plus placate cu aur de 24 de karate sunt deja vandute in China

iPhone 6 si iPhone 6 Plus placat cu aur

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt disponibile in versiuni aurii direct de la compania Apple, insa cei care doresc ceva mai mult, au acum o optiune in plus. Direct din China vor veni urmatoarele iPhone-uri placate cu aur, o companie locala considerand ca apetitul chinezilor pentru gadget-uri aurii trebuie sa se extinda si la produsele Apple.

  In aceasta idee, ei au placat cu aur iPhone 6 si iPhone 6 Plus, marginile dispozitivului ramanand neschimbate, insa carcasa fiind inlocuita cu una din fibra de carbon ce a fost placata cu aur. Separat de aceste componente, compania a placat cu auri inclusiv inelul din jurul Touch ID, iar aici va fi interesant de vazut daca acesta isi va pastra functionalitatea sau nu.

  Nu chiar atat de multe companii s-au grabit sa le ofere clientilor posibilitatea de a isi placa cu aur iPhone-urile, insa cei care o fac cer sume serioase pentru produse. Compania din China nu a anuntat deocamdata preturile pentru care intentioneaza sa vanda aceste produse, insa cu siguranta ele nu vor fi la fel de scumpe precum cele facute de firme occidentale.

  O galerie extinsa de imagini ale produselor gasiti in aceasta pagina.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus placat cu aur 1

iPhone 6 si iPhone 6 Plus placat cu aur 2

iPhone 6 si iPhone 6 Plus placat cu aur 3

iPhone 6 si iPhone 6 Plus placat cu aur 4

iPhone 6 si iPhone 6 Plus placat cu aur 5

iPhone 6 si iPhone 6 Plus placat cu aur 6