iPhone-urile raman in 2014 cele mai utilizate terminale mobile pentru a inregistra poze incarcate pe internet

cele mai folosite camere 2014

  iPhone-urile au camere grozave si acest lucru este demonstrat anual de numarul foarte mare de utilizatori care le folosesc pentru a incarca imagini pe internet. Cei de la Flickr, unul dintre cele mai folosite website-uri pentru a incarca imagini pe internet, publica anual un top al celor mai folosite camere pentru a incarca imagini in website-ul lor, iar iPhone-urile raman in top.

  In topul celor mai utilizate brand-uri de camere Apple a urcat o pozitie fata de anul trecut, ajungand acum in spatele celor de la Canon. Compania americana a devansat Nikon, asta in ciuda faptului ca ambele brand-uri au avut parte de o crestere a cotei de utilizare, Samsung si Sony fiind in exact aceeasi situatie.

iPhone-urile sunt cele mai folosite terminale mobile pentru a incarca poze pe internet

  Trecand la topul camerelor individuale, iPhone 5, iPhone 4S si iPhone 4 ocupa primele trei pozitii in top, doar primul avand parte de o crestere. Ele sunt urmate de aparate profesionale precum Canon EOS 7D, Nikon D7000 sau Canon EOS 60D, Samsung sau Sony nefiind prezente in acest top dominat de DSLR-uri puternice plasate sub iPhone-uri.

  Trecand acum la terminalele mobile, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4 si iPhone 5C au ocupat primele 4 pozitii, toate exceptand iPhone 4 avand o crestere in utilizare. Urmatoarele doua pozitii sunt ocupate de doua terminale Samsung, ele fiind urmate in mod surprinzator de iPhone 6 si iPad, tableta avand o rata de utilizare mai mare chiar si decat HTC One.

  Acest top demonstreaza inca o data ca, cea mai buna camera ramane cea pe care o poti folosi imediat, dar si ca iPhone 6 este extrem de popular. Aparitia acestui terminal in top pe pozitia a 7-a la doar trei luni si jumatate dupa lansare este surprinzatoare, el avand un procent de utiliare aproape egal cu cel al Samsung Galaxy S5 lansat cu peste jumatate de an in urma.