Prima Pagina Apple Asa transporta un contrabandist 94 de iPhone-uri peste granita in China

Asa transporta un contrabandist 94 de iPhone-uri peste granita in China

iPhone contrabanda China

  iPhone-urile companiei Apple sunt scumpe in China, atat de scumpe incat unii sunt dispusi sa-si riste libertatea pentru a aduce ilegal in tara terminale. Hong Kong este orasul cel mai apropiat cu preturi foarte bune la produsele Apple, iar locuitorii sai castiga bani frumosi prin vanzarea produselor companiei americane in China, asta daca reusesc sa le transporte.

  In imaginile acestui articol veti vedea un locuitor al Hong Kong care a incercat sa treaca granita in China cu nu mai putin de 94 de terminale iPhone lipite de corp. De la picioare si pana la gat, barbatul avea numai terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus pregatite pentru a fi vandute pe pietele din China la suprapret care era transformat in profit.

iPhone contrabanda China 1

  Conform ofiterilor vamali, acest tip de transport de terminale de contrabanda este des intalnit la granita cu Hong Kong, o buna parte dintre persoane fiind descoperite. In acest caz mersul ciudat si postura nepotrivita ale barbatului i-au motivat pe ofiterii vamali sa faca o verificare si spre mica lor surprindere au gasit cele 94 de terminale iPhone.

  Asiaticii sunt extrem de ingeniosi cand vine vorba de transportarea de terminale mobile peste granita si desi in mod normal lucrurile decurg fara probleme, de aceasta data cineva a pierdut sume serioase de bani.

iPhone contrabanda China 2

 • Sheggy48

  TAre

 • Mosu’

  :))

 • rockgsm

  Cred ca au fost 100, dar 6 buc. au ramas la vamesi

 • Eugen

  Nu inteleg, deocamdata ce tu le cumperi din magazin si vrei sa le iei la tne in tara de ce trebuie sa dau socoteala?? Banii mei produsul meu, fac ce vreau.. Nu??

 • Nicu Nicolas

  @ Eugen Crezi că avea asupra lui documente care să ateste proveniența produselor ? Eu cred că NU

 • adrian

  Iti dai seama ca daca se “capitona” asa cu Nokia 3310 era practic “bulletproof” din cap pana in picioare. :))

 • Alex

  Eu cred ca majoritatea iphone-urilor de acolo sunt îndoite :))

 • Eugen

  @Nicu Nicolas. Da corect. Ai dreptate ms pt lamurire. 1