Prima Pagina Apple iOS 9 este in plin proces de testare

iOS 9 este in plin proces de testare

Apple testare iOS 9
Desi iOS 8 a fost lansat abia acum aproape 4 luni si iOS 8.1.3 va veni maine sau poimaine, iOS 9 pare sa fie deja in proces de testare in cadrul Apple. Informatia vine de la o sursa fara foarte multa credibilitate si poate fi foarte usor falsificata, insa ea este propagata pe internet, asa ca ar fi bine sa aflati informatiile exacte in legatura cu acest subiect.

  iOS 9 va fi cel mai probabil prezentat in cadrul WWDC 2015 care va avea loc, cel mai probabil, in luna iunie a acestui an. Avand in vedere ca doar 6 luni ne despart de eveniment, este clar ca Apple testeaza iOS 9, de fapt o face probabil inca de anul trecut pentru a putea avea o versiune beta relativ stabila disponibil in vara.

iOS 9 este in proces de testare la Apple

  Desi Apple a actualizat iOS 8 in ultimele luni si are echipe de ingineri care lucreaza la noi actualizari, iOS 9 este in proces de dezvoltare. Ce anume va aduce el nou nu stie deocamdata nimeni si nici nu au existat zvonuri cu privire la acest lucru, dar desigur ca putem specula in legatura cu intentiile celor de la Apple.

  In aceasta idee, putem specula ca Apple va implementa un sistem de navigatie in cladiri pentru Apple Maps, dar si un sistem de creare de directii de navigatie incluzand rute de transport in comun. Separat am putea vedea widget-uri in meniuri noi ale iOS-ului si poate vom avea parte de functii noi implementate pentru camera sau alte aplicatii.

  Deocamdata toate aceste informatii sunt doar speculatii pentru ca pana in prezent nimeni nu a divulgat niciun secret al iOS 9, dar ele vor incepe sa apara incetul cu incetul in urmatoarea perioada.

 • Razvan D.

  Crezi ca avem parte de 813 in seara asta ?

 • alex alexandru

  Anul asta se pune accent mai mult pe ios decat pe os X.

 • geonyy

  Mă aștepta-m ca Apple să sară

 • geonyy

  Mă aștepta-m ca Apple să sară peste 9 așa cum au făcut cei de la Windows 🙂

 • unu

  @ geonny, da a-r fi fost misht-o sa fi sari-t da-r Apple nu copiaz-a de la nimen-i

 • valy

  Văd că “nimen-i” nu mai stie limba romană :)))

 • roby

  nici nu a aparut bine ios 8… deja apare 9 ? 😐 Doamne… ce a ajuns apple mai bine zis CrAapple 😉

 • D.L. Andrei

  @roby Ce intelegi tu prin proces de dezvoltare si lansare?