Asa fura hotii bani din bancomate folosind iPod Nano

iPod Nano furt bancomat

  iPod Nano este unul dintre produsele Apple care nu se mai bucura de chiar atat de multa atentie, insa spre uimirea multora el s-a dovedit a fi extrem de util pentru cativa hoti din Marea Britanie. Folosind un iPod Nano ei au reusit sa inregistreze PIN-urile oamenilor care scoteau bani de la unul sau mai multe bancomate din Marea Britanie, camera terminalului fiind utilizata.

  In imaginea de mai sus aveti prezentat modul in care au modificat ei iPod Nano pentru a il ascunde deasupra tastaturii bancomatelor, el fiiind lasat sa inregistreze timp de cateva ore activitatea de acolo. Bucata de carton de care era el lipit bloca scoaterea cardurilor dupa introducerea in bancomat, astfel ca hotii le recuperau si in baza imaginilor inregistrate furau banii din conturi.

Police have discovered an iPod nano attached to a cash machine being used as a spy camera to steal PINs from unsuspecting members of the public. Thieves had taken the small iPod, which is an old version that is no longer sold, and used its built-in camera to spy on the cash machine’s keypad.

  Partea interesanta este ca in anumite cazuri iPod-urile erau combinate cu telefoane mobile prin care erau trimise SMS-uri catre infractori in legatura cu datele inregistrate. Totul s-a intamplat in orasul Stockport din Anglia si politia locala a sustinut ca aceasta nu este cea mai buna tentativa de a fura bani din bancomatele locale, desi ea pare a fi destul de ingenioasa.

iPod Nano furt bancomat 1

  iPod-ul folosit pentru infractiune nu mai este comercializat in momentul de fata de catre compania Apple, insa din pacate este util pentru cei care comit infractiuni si probabil unii vor invata de aici cum sa foloseasca dispozitive similare in alte tari.