Apple te ajuta sa-ti printezi un Apple Watch in dimensiunea reala

Apple Watch format

  Daca v-ati dorit vreodata sa aflati cat de mare va fi un Apple Watch cand il veti tine in sfarsit in mana, ei bine compania Apple a publicat doua template-uri care permit crearea unei versiuni la scara 1:1 a Apple Watch. In imaginile acestui articol veti vedea imaginile in baza carora pot fi printate modele la scara reala a Apple Watch, ele fiind oferite dezvoltatorilor pentru a-i ajuta sa-si creeze aplicatiile.

  Separat de prezentarea marimii Apple Watch, compania Apple prezinta si marginile ecranului pe care acesta le va avea, ele fiind usor mai mari la versiunea de 38mm decat la cea de 42mm, dar asta doar din cauza dimensiunii mai mici a produsului. In ambele cazuri vorbim despre template-uri care va vor ajuta sa alegeti unul sau altul dintre cele doua versiuni, insa chiar si fara ele alegerea ar trebui sa fie clara.

Apple Watch format 1

  Apple a gandit Apple Watch de 38mm pentru femei si cel de 42mm pentru barbati, iar in aceasta idee ar fi bine sa nu cumparati unul prea mic pentru mana voastra, dar nici unul prea mare pentru o femeie. Template-urile sunt puse la dispozitie de catre compania Apple in aceasta pagina, dar logarea cu un Apple ID ce are un cont de dezvoltator activ este necesara.