Noua interfata a iDevice.ro

idevice logo mare

  Dupa patru ani in care ati citit iDevice.ro intr-un format invechit, incepand de astazi blogul are o noua interfata unificata atat pentru desktop, cat si pentru terminale mobile. Am facut aceasta schimbare in ideea de a va oferi posibilitatea de a descoperi mai usor articole din anumite categorii care pana astazi se pierdeau in arhiva, dar si pentru a face navigarea mai usoara si mai rapida.

  Schimbarea cea mai radicala este vizibila in prima pagina, acolo fiind disponibile o multitudine de tipuri de articole din principalele categorii ale iDevice.ro. Articolele noi sunt vizibile in constructia din 5 imagini din partea superioara, dar si in pagina stiri noi pe care o puteti accesa folosind meniul din partea superioara a blogului, iar daca doriti, in partea de jos a primei pagini aveti listate cele mai recente articole si aveti acces la arhiva.

  Desi schimbarea este substantiala, ceea ce vedeti acum nu este versiunea finala, in momentul de fata fiind facute diverse modificari minore pentru a corecta erori de afisare si alte probleme care nu au fost anticipate.

Acestea fiind spuse, astept in comentarii feedback-ul vostru vis-a-vis de aceasta schimbare. Schimbarea de interfata nu este vizibila in aplicatia iDevice.ro, deci va trebui sa accesati blogul dintr-un browser web.