Firefox pentru iOS este testat public, iata cum poti participa

Mozilla beta programFirefox pentru iOS este dezvoltat de catre comapania Mozilla in vederea lansarii pentru iPhone si iPad, compania americana testand public o versiune a aplicatiei care va fi disponibila in App Store. Cei de la Mozilla cauta persoane interesate sa testeze Firefox in propriile terminale inaintea lansarii oficiale, iar voi puteti participa la program daca doriti sa faceti acest lucru.

In aceasta pagina va puteti inscrie pentru a testa versiunea beta a Firefox, cei de la Mozilla avand pregatit un set de intrebari pentru a afla ce tipuri de iDevice-uri folosesc utilizatorii si ce versiuni ale iOS sunt instalate in ele. Din pacate deocamdata nu se stie cate persoane va accepta compania Mozilla in programul beta pentru testarea Firefox sau cand va fi el initiat, insa chiar si asa va puteti inscrie pentru a fi eventual alesi.

Dupa raspunderea la intrebarile celor de la Mozilla va trebui sa furnizati o adresa de email la care sa primiti mesajul de confirmare sau infirmare a participarii la programul de testare beta a Firefox. Avand in vedere ca Firefox este acum disponibil in versiune beta, daca va veti inscrie va trebui sa va pregatiti pentru o multitudine de probleme de functionare, asa ca ganditi-va serios inainte de a participa la program.